Fiica lui Oreste a făcut senzaţie pe plajele din Republica Dominicană! Sabina a făcut pe Piratul din Caraibe!

Fiica lui Oreste a făcut senzaţie pe plajele din Republica Dominicană, bucurându-se din plin de vacanţă..

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Fiica lui Oreste a făcut senzaţie pe plajele din Republica Dominicană, fiind fotografiată în costum de baie. Inspirată de atmosfera din Caraibe, ea şi-a acoperit faţa cu o eşarfă de pirat şi a dat un citat din căpitanul Jack Sparow, personaj în Piraţii din Caraibe.

Citeste si: Ce legătură exista între Oreste Teodorescu și actorul care s-a sinucis? Marian Rădulescu era interesat de taberele de spiritualitate organizate de vedeta de televiziune

Citeste si: Fiica lui Oreste Teodorescu s-a culcat pe trecerea de pietoni şi a oprit maşinile din trafic! Vezi fotografia incredibilă cu Sabina!

Citeste si: ANAF-ul a pus ochii pe banii lui Oreste! Prezentatorul are probleme după ce firma lui de producție a intrat în faliment | EXCLUSIV

Fiica lui Oreste a făcut senzaţie pe plajele din Republica Dominicană. Sabina a sărutat un delfin 

“Prietene, nu toate comorile sunt din aur şi argint”, a postat Sabina, care acum câţiva ani adora să pozeze la bustul gol pe plaja din Vama Veche. Fiica fostul prezentator de televiziune a fost şi la o insulă a delfinilor, unde a sărutat un delfin. (vezi cum a pozat Sabina goală pe câmp)

fara descriere

Fiica lui Oreste a făcut senzaţie pe plajele din Republica Dominicană. Sabina s-a măritat acum doi ani 

Sabina Teodorescu s-a măritat în toamna lui 2017 cu iubitul ei, Adi, este studentă la două facultăţi şi lucrează la o agenţie imobiliară. Toamna trecută, ea a născut un băieţel. Acesta nu i-a însoţit în Dominicană, rămănând în grija bunicilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate