Fiica lui Oreste Teodorescu s-a pozat goală în câmp: „Poftă de viaţă” FOTO

De curând, fiica lui Oreste Teodorescu s-a pozat goală în câmp.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că fiica lui Oreste Teodorescu s-a pozat goală în câmp. Zilele tercute, Sabina a ajuns cu maşina la margine aunui lan de grâu, şi-a dat bluza jos, şi-a desfăcut braţele şi a fost fotografiată, din spate.

Citeste si: Ce legătură exista între Oreste Teodorescu și actorul care s-a sinucis? Marian Rădulescu era interesat de taberele de spiritualitate organizate de vedeta de televiziune

Citeste si: ANAF-ul a pus ochii pe banii lui Oreste! Prezentatorul are probleme după ce firma lui de producție a intrat în faliment | EXCLUSIV

Citeste si: Oreste Teodorescu a fost ameninţat cu bătaia de un boxer, din cauza Laurei Kovesi: „În țara interlopilor, au prins curaj nebănuit toți sectanții recursului compensatoriu”

Fiica lui Oreste Teodorescu s-a pozat goală în câmp. Sabinei îi plac pictorialele sexy

„Poftă de viaţă”, a postat Sabina, care acum câţiva ani făcea senzaţie pe site-urile de socializare cu pictorialele sexy realizate la malul mării. (vezi cum s-a culcat fiica lui Oreste pe trecerea de pietoni)

fara descriere

Fiica lui Oreste Teodorescu s-a pozat goală în câmp. Sabina a născut un băieţel

E clar că fiica lui Oreste Teodorescu s-a pozat goală în câmp. Sabina s-a măritat în toamna lui 2017 cu iubitul ei, Adi, este studentă la două facultăţi şi lucrează la o agenţie imobiliară. Toamna trecută, ea a născut un băieţel. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate