Fiica lui Oreste Teodorescu s-a culcat pe trecerea de pietoni şi a oprit maşinile din trafic! Vezi fotografia incredibilă cu Sabina!

O fotografie demonstrează că fiica lui Oreste Teodorescu s-a culcat pe trecerea de pietoni.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că fiica lui Oreste Teodorescu s-a culcat pe trecerea de pietoni. Sabina s-a gândit să pozeze original şi s-a aşezat pe şosea, în poziţie de meditaţie, iar câteva maşini aflate în trafic au oprit la câţiva paşi de ea. (vezi cum a pus ANAF ochii pe banii lui Oreste)

Citeste si: Oreste și-a răsfățat familia, la restaurant! Cum se comportă, ca bunic, prezentatorul TV! Imagini exclusive cu nepoțelul rivalului lui Mircea Badea

Citeste si: Oreste Teodorescu a fost ameninţat cu bătaia de un boxer, din cauza Laurei Kovesi: „În țara interlopilor, au prins curaj nebănuit toți sectanții recursului compensatoriu”

Citeste si: Oreste îl face praf pe Mircea Badea după înfrângerea umilitoare în fața lui Tedi Emi: „Îl încurajați în demența lui”

Fiica lui Oreste Teodorescu s-a culcat pe trecerea de pietoni: „Acea multă pace interioară” 

„Acea multă pace interioară”, a postat Sabina, care a vrut să arate că îşi găseşte liniştea şi în mijlocul tumultului cotidian. Fata lui Oreste a devenit mamă în octombrie 2018, când a năcut un băieţel botezat Igor.

Fiica lui Oreste Teodorescu s-a culcat pe trecerea de pietoni. Sabina s-a măritat în toamna lui 2017 

Se vede că fiica lui Oreste Teodorescu s-a culcat pe trecerea de pietoni. Sabina s-a măritat în toamna lui 2017 cu iubitul ei, Adi, este studentă la două facultăţi şi lucrează la o agenţie imobiliară.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate