Fiica lui Teo Trandafir, surpriză în direct! Maia a apărut în platou, de ziua lui Teo: "Am cel mai frumos copil din lume"

Fiica lui Teo Trandafir a venit în platoul emisiunii Teo Show pentru a-i face o surpriză vedetei de televiziune, de ziua ei.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Ieri a fost ziua de naștere a lui Teo Trandafir, iar colegii de la Kanal D i-au organizat astăzi o petrecere-surpriză.

Astăzi, emisiunea lui Teo Trandafir a fost o mare surpriză pentru îndrăgita vedetă de televiziune. Au venit mulți invitați, prieteni dragi, ca să-i spună La mulți ani.

Feli, trupa Mandinga, Alex Velea, Mario Fresh, Lino Golden, Carmen Brumă, Ștefan Stan sunt doar câteva nume grele care au venit în platou pentru a-i face urări sărbătoritei Teo Trandafir la o zi după ce a împlinit 51 de ani.

Fiica lui Teo Trandafir, surpriză în direct! Maia a apărut în platou, de ziua lui Teo: "Am cel mai frumos copil din lume"

A fost distracție și voie bună în platoul Teo Show. Invitații i-au făcut urări lui Teo Trandafir, s-a cântat și s-a dansat pe toate genurile de muzică, s-a râs mult și s-au povestit amintiri.

Maia, fiica lui Teo Trandafir, a fost și ea pe lista persoanelor care și-au făcut apariția în platou. Teo era convinsă, însă, că fiica sa este la școală.

"Vai, cât ești de frumoasă! Am cel mai frumos copil din lume! Mamă, ce frumoasă ești! Este deșteaptă, frumoasă, bună, plină de compasiune, un om care m-a înțeles întotdeauna, cel mai bun prieten al meu, confidentul meu și singurul om de la care nu o să scoateți vreodată vreun secret ", a spus Teo despre fiica sa, Maia.

Citeste si: Ce s-a întâmplat la ora 12 în memoria polițistului împușcat mortal în Timiș

Citeste si: Primele declarații făcute de Nicoleta Luncă și Ion Surdu după ce s-au calificat în marea finală Exatlon România

Citeste si: Andrada Bârsăuan face două nunți: ”Sunt bucuroasă că mi-am găsit rochia visurilor mele”

"De la ce oră ai chiulit?" a vrut să știe Teo Trandafir. "Nu am chiulit", a răspuns Maia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate