Fiica monstrului din Caracal, dezvăluiri șocante despre crimele tatălui său: „Sunt indicii că ar fi făcut asta”

Ce spune Daniela Dincă despre comportamentul tatălui său.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

Fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela, a rupt tăcerea și a afirmat într-un interviu că nu-și va ierta niciodată tatăl dacă se va confirma că le-a omorât pe cele două adolescente, pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu.

Femeia susține că familia sa este șocată de toate acuzațiile care i se aduc tatălui său, de aproape trei săptămâni, de când polițiștii au descins în curtea acestuia.

„Eu nu scuz, dacă e adevărat ceea ce a făcut, nu o să-l iert. Nu am cuvinte să mă exprim dacă e fapta, să fim înţeleşi”, a spus Daniela Dincă în respectivul interviu.

Citeste si: Ce au găsit anchetatorii în groapa de gunoi de lângă casa lui Gheorghe Dincă: „Nu creștea vegetație...”

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Femeia violată de Gheorghe Dincă povestește calvarul prin care a trecut. Interviul integral, la Știrile Kanal D de la ora 19.00

Citeste si: Mama Luizei Melencu, mărturisiri cu lacrimi în ochi: „Nu mai am putere”

De asemenea, Daniela Dincă a mai spus că tatăl ei nu a fost violent cu ea sau cu rudele sale cât timp au locuit împreună. Fiica lui Dincă respinge acuzațiile conform Gheorghe Dincă sau altcineva din familie ar fi implicat în traficul de persoane, așa cum se speculează încă din primele zile ale complicatei anchete.

„Nu a fost niciodată violent, să ne bată sau să-i rupă mamei o mână sau să înnegrească un ochi (…) În ziua de azi nu mai bagi mâna în foc pentru nimeni. Din punctul meu de vedere şi al familiei, am fost foarte şocaţi să aflăm această faptă. Se pare că până în momentul de faţă sunt indicii că ar fi făcut”, a spus fiica lui Dincă.

Daniela Dincă ar vrea să îl întrebe ceva pe tatăl său

În plus, și-a exprimat compasiunea pentru familiile celor două adolescente dispărute.

„Nu vreau să mă gândesc ce simt părinţii ăia, pentru că oricum sunt mai distruşi decât noi. Sunt două dureri diferite, a lor mai mare decât a noastră”, a mai spus Daniela Dincă.

Cât despre o posibilă întâlnire cu tatăl său, Daniela Dincă ar vrea să îl privească în ochi și să îi pună o întrebare.

„Aş vrea să-l privesc în ochi să-l întreb să văd dacă a făcut şi dacă s-a gândut o clipă la acei copii şi la copiii lui”, a încheiat Daniela Dincă

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate