Fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani, reacție dură la adresa lui Fulgy și a Margheritei: „Sunt copii fără minte. Sufăr pentru tata...”

Ramona Manole, fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani, prima reacție în urma scandalului în care este implicat Fulgy.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Fulgy ocupă în ultimele zile prima pagină a tabloidelor. Fiul Clejanilor a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Ramona Manole, fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani, a avut cuvinte dure la adresa fratelui ei vitreg, cât și la adresa Margheritei. Ea a declarat pentru Impact.ro că este extrem de recunoscătoare să fie fiica lui Ioniță de la Clejani.

„Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă.

Eu apreciez numele acesta,, și îl respect foarte mult. Acum cânt și eu pe unde a cântat tatăl meu, pe 15.000- 20.000 de euro. Este o mândrie pentru mine lucrul acesta”, a declarat Ramona Manole.

Citeste si: Fulgy, adevărul despre relația cu Antonia și Alex Velea: „Sunt în stare să merg și la pușcărie...”

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Ramona Manole a mai spus că suferă atunci când se gândește la tatăl ei și momentele dificile prin care trece. Ea i-a descris pe frații ei vitregi drept „copii fără minte”, care nu sunt recunoscători pentru tot ceea ce primesc. 

„Sunt copii fără minte. Poate și eu aș fi făcut asta, dar nu îmi permit acest lucru, nu am banii lor. Sufăr pentru tata că trece prin asemenea lucruri, știu că nu este deloc ușor.

Pe mine mă doare sufletul pentru el. În mine, mama nu a investit niciun cent, mi-a pus pe masă de mâncare și mi-a dat sfaturi bune, în viață, care să mă ajute”, a mai spus fiica lui Ioniță de la Clejani, pentru sursa citată mai sus.

fulgy
Fulgy și Margherita

Fulgy le-a cerut iertare părinților

Fulgy a recunoscut căa încercat mai multe substanțe interzise, însă acest lucru ajunge la un sfârșit.

Fiul Clejanilor le-a promis părinților săi că nu va mai consuma aceste substanțe și le-a cerut iertare.

„Îmi cer scuze în fața părinților mei, iar. Îmi cer scuze în fața prietenilor mei, iar. Îmi cer scuze în fața lui Dumnezeu, că m-am lepădat de el și am încercat drogurile. Sunt un om asumat. Îmi pare rău dragi copii, dragi părinți, dragi bunici că știu de droguri. Eu jur în fața lui Dumnezue, jur cu mâna pe Biblie, eu dacă o să mai consum vreodată ceva, este autodustrugere.

Am învățat, am înțeles, iar acum vreau să îmi trăiesc viața liniștit”, a spus Fulgy, în cadrul unei emisiuni televizate.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fulgy a clacat și a spus tot ce avea pe suflet! Ce mesaj emoționant le-a transmis Clejanilor după scandalul cu substanțele interzise: ”Jur pe Biblie”

Cum a reacționat Alex Velea, după ce Fulgy a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan: “Ba, de ce eşti mincinos?”

Fulgy urmează să plece din țară după scandalul cu substanțele interzise. Băiatul Clejanilor nu se mai simte în siguranță: ”Îmi e frică să mai trăiesc...”

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

Veste pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Anunțul venit chiar acum de la compania..

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

Tragedia lui Christian Eriksen poate duce la o schimbare crucială a regulilor UEFA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies