Fiica sexy a lui Nuțu Cămătaru a blocat șoseaua! Cum s-a pozat Oana în stradă, desculță, așezată pe mașina de fițe a familiei!

Fiica sexy a lui Nuțu Cămătaru a blocat șoseaua, pentru o fotografie apreciată de amici.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Fiica sexy a lui Nuțu Cămătaru a blocat șoseaua, în urmă cu câteva seri. Oana Balint a ieșit în oraș cu ultima achiziție auto a familiei, un bolid roșu decapotabil, cu trei roți, o raritate pe piața din România. (vezi ce a construit Nuțu Cămătaru în curtea vilei sale)

Citeste si: Mimi Camatareasa, DEZLANTUITA! Iata ce a facut dupa ce a aflat ca Sile e din nou dupa gratii

Citeste si: EXCLUSIV. Sile Cămătaru citește cărți de rugăciuni și spune că a găsit salvare în Dumnezeu

Citeste si: Nicolae Guţă, dezbrăcat cu forţa şi obligat să cânte până dimineaţa! Regele manelelor, într-o ipostaza cu adevărat jenantă!

La un moment dat, ea a coborât din mașină și s-a dus în fața ei, pe capotă, desculță, etalându-și tatuajul de le piciorul drept. Amicii au complimentat-o pe Oana pentrui felul în care arată, dar și pentru mașina cu care a reușit să atragă atenția.

Fiica sexy a lui Nuțu Cămătaru a blocat șoseaua. Adoră să pozeze provocator 

Oana adoră să pozeze provocator. Fiica lui Nuțu Cămătaru a pozat răstignită chiar în Săptămîna mare, cu câteva zile înainte de Paște. Oana s-a gândit că e bine să imite patimile suferite pe cruce de Isus Hristos și s-a fotografiat cu brațele îndepărtatate.

Poza a fost făcută în sufrageria vilei sale, Oana fiind în dreptul unei draperii luminate, care i-a pus în valoare silueta. Fiica lui Nuțu Cămătaru a îmbrăcat un halat de mătase mulat pe corpul ei bine lucrat, iar în picioare a fost încălțată cu pantofi cu toc.

fara descriere

Fiica sexy a lui Nuțu Cămătaru a blocat șoseaua. Interlopul a fost eliberat

Înainte de pandemia de coronavirus, Oana a fost în Dubai, unde s-a bucurat din plin de soarele orbitor. Într-una din zile, ea a plecat într-o croazieră pe un iaht privat, fiind îmbrăcată doar în costum de baie şi un şal străveziu de mătase. Apoi, ea s-a pozat în costum de baie la plajă.

La finalul lui 2017, Nuţu Cămătaru a fost condamnat la 5 ani şi 5 luni de închisoare cu executare într-un dosar de infracţiuni de violenţă - şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar a fost eliberat în 2019pe baza legii recursului compensatoriu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate