Fiica sexy a lui Nuțu Cămătaru a pozat răstignită ca Isus Hristos! Oana a pătimit pe „cruce” îmbrăcată în halat de mătase și încălțată cu pantofi cu toc! FOTO

Fiica sexy a lui Nuțu Cămătaru a pozat răstignită chiar înainte de Paște.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Fiica sexy a lui Nuțu Cămătaru a pozat răstignită chiar în Săptămîna mare, cu câteva zile înainte de Paște. Oana s-a gândit că e bine să imite patimile suferite pe cruce de Isus Hristos și s-a fotografiat cu brațele îndepărtatate. (vezi ce a construit Nuțu Cămătaru în curtea vilei sale)

Citeste si: Imagini in exclusivitate cu fratii Camataru! Filmul complet al actiunii oamenilor legii pentru capturarea celebrilor interlopi, astazi, in premiera, la “Sabbagh in actiune”, de la 21.30, la Kanal D

Citeste si: Cel mai periculos interlop din Timișoara, făcut ”scăpat” din arestul preventiv

Citeste si: Nicolae Guţă, dezbrăcat cu forţa şi obligat să cânte până dimineaţa! Regele manelelor, într-o ipostaza cu adevărat jenantă!

Poza a fost făcută în sufrageria vilei sale, Oana fiind în dreptul unei draperii luminate, care i-a pus în valoare silueta. Fiica lui Nuțu Cămătaru a îmbrăcat un halat de mătase mulat pe corpul ei bine lucrat, iar în picioare a fost încîlțată cu pantofi cu toc.

fara descriere

Fiica sexy a lui Nuțu Cămătaru a pozat răstignită. Tatăl Oanei e la închisoare

Înainte de pandemia de coronavirus, Oana a fost în Dubai, unde s-a bucurat din plin de soarele orbitor. Într-una din zile, ea a plecat într-o croazieră pe un iaht privat, fiind îmbrăcată doar în costum de baie şi un şal străveziu de mătase. Apoi, ea s-a pozat în costum de baie la plajă.

La finalul lui 2017, Nuţu fost condamnat la 5 ani şi 5 luni de închisoare cu executare într-un dosar de infracţiuni de violenţă - şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar a fost eliberat pe baza legii recursului compensatoriu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate