Filmul uciderii polițistului din Timiș! Femeia care i-a acordat primul ajutor lui Cristian povestește ce s-a întâmplat

S-a aflat ce s-a întâmplat pas cu pas în cazul bărbatului ucis în plină stradă în Timiș.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Cristian este bărbatul care a fost împușcat mortal în urmă cu o zi, în Timiș. A lăsat în urmă doi copii. Acesta era polițist al Postului de Poliție Recaș, din județul Timiș.

Persoana care i-a acordat polițistului primul ajutor este o localnică din Izvin pe numele său Angelica Toma. Femeia a povestit faptul că forțele de intervenție au sosit abia după o oră după momentul împușcăturilor. A povestit ce s-a întâmplat pas cu pas în acea zi.

“Eram în pat! Şi am auzit primele două împuşcături. Am ieşit din cameră, la drum! Am băgat fata înăuntru şi atunci poliţaiul o strigat <> şi mi-o făcut semn încolo. Şi atunci normal că m-am dus, era poliţaiul picat jos. Ei fugeau după infractor şi eu am rămas cu el acolo, să-i dau primul ajutor, să sun la Salvare. Se trăgeau focuri de armă ca în vestul sălbatic. Mi-a fost frică că împuşcă fata, fata s-a speriat, degeaba am trimis-o acasă că nu o mai vrut, când o văzut cum se trage. S-a prins de pom şi a rămas acolo. O venit băiatul şi am dat primul ajutor la domnul poliţai. Am sunat la Salvare, la Poliţie, că am zis că îl prinde. Dar îmi pare foarte rău, poliţia a venit cam târziu! Şi poliţia şi salvarea au venit cam târziu. Cred că a fost după o oră, foarte târziu!”, spune Angelica Toma, conform Adevărul.

Cel care l-a omorât pe polițist este un interlop.

Citeste si: Halucinant! Un pacient este lovit în ambulanță peste față de un paramedic cu un salam: "Bă, vrei bă un parizer?"

Citeste si: Doliu! A murit Mihai Sturza! Mesaj sfâșietor: ”„Nu-mi vine să cred, ieri dimineaţă am băut cafeaua cu el, nu avea nimic”

Citeste si: Dramă uriașă în familia Reghecampf! Antrenorul și-a pierdut fiica

Florin Vâlnei, președinte SED LEX: ”Nu ne mai putem juca cu viețile oamenilor”

„E greu de spus unde se află adevărul și n-aș vrea eu să mă pronunț. Condoleanțe familiei, suntem șocați de ce s-a întâmplat. Am mai avut acum zeci de ani un eveniment aproape identic, când un polițist a fost împușcat. Trebuie să luăm cele mai bune decizii și să tranșăm lucrurile pentru că, dacă mergem în aceeași direcție, nu ajungem niciunde. Trebuie să răspundă toți. Nu ne mai putem juca cu viețile oamenilor. Că vorbim de lipsă de dotare, că vorbim de pregătirea precară, că nu avem ce ne trebuie pentru a desfășura activitățile zilnice.. dar din punct de vedere al organizării unei astfel de activități, managerul e responsabil cap coadă. Dacă s-a greșit și s-a ajuns la un astfel de eveniment tragic, trebuie să ieșim și să spunem public că s-a greșit, din ce cauză s-a greșit, cine a greșit și care sunt măsurile care trebuie dispuse”, a spus Florin Vâlnei.

Cum s-a produs tragedia

Este stare de alertă în Timiș, după ce astăzi, 2 iunie, un bărbat a omorât un om al legii în plină stradă. Totul s-a produs în localitatea timișeană Izvin. Bărbatul, care are 48 de ani, iar numele lui este Ionel Marcel Lepa, cu domiciliul în Lugoj, este dat în urmărire generală, conform Adevărul.

Conform descrierii Poliţiei, acesta are 1,85 metri înălţime, frunte lată, nasul drept, ochi căprui, gura mică, bărbie ascuţită, ten deschis, păr şaten, sprâncene arcuite şi o corpolenţă atletică, conform sursei citate.

Întreaga scenă violentă a avut loc în localitatea timișeană Izvin, unde a avut loc un filtru al poliției. Bărbatul care a ucis un polițist se afla la volanul mașinii înainte de tragedie. Unul dintre polițiști i-a făcut semn bărbatului să tragă pe dreapta, dar în loc să respecte indicațiile omului legii, el a apăsat accelerația, iar între timp din mașină s-a tras cu arma. Glonțul l-a lovit în piept pe polițist. Colegul polițistului a fost și el rănit la picior.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate