Filmulețul șocant care a apărut pe internet! Misterul se adâncește în cazul Caracal: „Alexandra trăiește”

Mama Alexandrei Măceșanu a apărut într-un video în care spunea că Alexandra trăiește și că simte acest lucru în inima ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Deși specialiștii INML au descoperit ADN-ul Alexandrei Măceșanu în cuptorul improvizat de Gheorghe Dincă, iar el a declarat că le-a răpit și le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, familiile celor două adolescente speră în continuare într-o minune.

Ancheta continuă în cazul Caracal, iar mama Alexandrei crede în continuare că fiica ei este în viață. Într-un video publicat pe Facebook de Alexandru Cumpănașu, femeia a vorbit despre cazul dispariției copilei care ar fi trebuit să împlineacă 16 ani recent.

Citeste si: Gheorghe Dincă, interogat de profileri FBI. Mizele expertizei psihiatrice sunt uriașe

Citeste si: Victimele accidentului tragic din Ialomița au fost înmormântate. Ce despăgubiri vor primi familiile îndoliate

Citeste si: Vedat îi provoacă cea mai mare durere lui Nefes, în ”Lacrimi la Marea Neagră”

fara descriere

„Alexandra mea trăiește! Aștept să îmi dea cineva o palmă și să mă trezesc din coșmarul acesta. Și pentru mine și pentru copilașul meu. L-am ferit de toate relele. Am încercat să fac tot ce e mai bun pentru el”, a izbucnit mama Alexandrei.

Mama Alexandrei crede că adolescenta este în viață

„Eu cred cu tărie că Alexandra mea va intra într-o zi pe poartă. Că o vom găsi. Asta îmi spune inima. Că Alexandra nu este moartă, eu așa cred. În ciuda ADN-ului pe care îl pot confirma ăștia pe baza dinților. Alexandra este vie. Eu cred că este luată și dusă mai departe în străinătate. Dincă e un simplu pion”, a mai spus mama Alexandrei Măceșanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate