Fina Ilenei Ciuculete a debutat oficial în lumea muzicii! Cum arată și cum cântă Maria Alexandra?

Fina Ilenei Ciuculete și-a făcut oficial debutul în muzică.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

În familia regretatei Ileana Ciuculete există cineva care posedă calități artistice. Maria Alexandra Vonicilă a debutat oficial în showbiz sub numele de Ali, iar primul ei videoclip se numește ”Bad Boy”.

fara descriere

Citeste si: Cornel Galeș se relaxează la piscină, în Spania! ”Văduvul” Ilenei Ciuculete a devenit din nou vesel

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a scris un mesaj surprinzător despre cântăreaţa decedată: “Nu toată lumea a îndrăgit-o. Poate nu toți au plăcut vocea și cântecele ei”

Citeste si: Cornel Galeș a dispărut de pe site-ul agenției de turism conduse de iubita lui! Cu ce se ocupă acum ”văduvul” Ilenei Ciuculete, în Spania

Maria Alexandra Voinicilă are 19 ani, e din Pitești și e absolventă a Școlii Populare de Artă din orașul în care locuiește. În 2000, ea a fost botezată de Ileana Ciuculete și Cornel Galeș, care i-au devenit părinți spirituali. De altfel, regretata interpretă i-a și îndrumat pașii în lumea muzicii. Tatăl tinerei, Marian Voinicilă, este profesor la Școala Populară de Artă din Pitești și este unul dintre cei mai buni acordeoniști români.

Maria a cântat tema din ”Game of Thrones” la flaut

fara descriere

Maria Alexandra Vonicilă cântă și la flaut. Înregistrarea în care interpretează la acest instrument coloana sonoră a serialului ”Game Of Thrones” a devenit virală, anul trecut, după ce tânăra a postat-o pe contul ei de soicalizare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate