Cornel Galeș se relaxează la piscină, în Spania! ”Văduvul” Ilenei Ciuculete a devenit din nou vesel

Cornel Galeș zâmbește din nou și se bucură în sfârșit de liniștea din Spania.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Cornel Galeș pare să traverseze o perioadă bună, după ce scandalul cu băieții Ilenei Ciuculete pentru averea cântăreței aproape că l-a băgat în depresie. ”Văduvul” s-a pozat în Spania, lângă piscina din curtea casei în care locuiește. Cornel a supravegheat umplerea piscinei, sperând că la final va putea face prima baie în acest an, însă în final a explicat că apa este încă prea rece. Chiar și așa, Galeș s-a arătat extrem de zâmbitor și bine-dispus, el părând că a depășit pasa proastă în care căzuse.

fara descriere

Cornel Galeș a vândut tot ce mai avea în România și s-a mutat în Spania. El locuiește în imobilul care-i aparține iubitei lui, Viviana. Fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a arătat dezamăgit de comportamentul băieților fostei lui soții, care după moartea acesteia l-au dat în judecată pentru averea acesteia.

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a scris un mesaj surprinzător despre cântăreaţa decedată: “Nu toată lumea a îndrăgit-o. Poate nu toți au plăcut vocea și cântecele ei”

Citeste si: Fiul Ilenei Ciuculete s-a împăcat cu iubita sa înainte de Paşte! Prietenii îl văd însurat pe Cristi Sfetcu!

Citeste si: Cornel Galeș a dispărut de pe site-ul agenției de turism conduse de iubita lui! Cu ce se ocupă acum ”văduvul” Ilenei Ciuculete, în Spania

fara descriere

Astfel, Cornel Galeș a lăsat în urmă tot, s-a izolat de apropiați și mai ține legătura cu prietenii virtuali doar prin intermediul rețelelor de socializare.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate