Fiscul vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali! Firma lui Gigi a primit somaţie de la ANAF!

E clar că Fiscul vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Reporterii WOWbiz.ro au aflat primii că Fiscul vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali. ”Centrul de diagnostic și tratament oncologic Sfântul Ioan Botezătorul” îşi desfăşoară activitatea prin intermediul firmei „Imunomedica Provita SRL”, care a fost înfiinţată în 2017. Societatea comercială îl are asociat majoritar pe George Becali, în timp ce biofizicianul Virgiliu George Vlăescu este acţionar minoritar. Numele „Imunomedica Provita SRL” apare pe o listă întocmită de ANAF-Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice-Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice-Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice.

Citeste si: Fiica lui Gigi Becali a luat masterul în administrarea afacerilor! Theodora s-a specializat în „Politica concurenţei în industria turismului”!

Citeste si: Lovitură pentru Gigi Becali! Familia pe care a ajutat-o de Crăciun, anul trecut, trece printr-o dramă cutremurătoare! Cei trei copii şi părinţii lor se luptă cu bolile şi cu sărăcia! EXCLUSIV

Citeste si: Gigi Becali a ieșit iar cu oile pe stradă prin Pipera! Imagini VIDEO fabuloase

Fiscul vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali. ANAF a trimis somaţia pe 2 februarie 2019

“În temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice somează următoarele societăţi comerciale cu sediul social în Bucuresti, sector 1 să achite în termen de 15 zile de la data prezentului anunţ debitele datorate bugetului general consolidat al statului conform actelor administrative emise”, se arată în anunţul ANAF. Pe numele „Imunomedica Provita SRL” a fost emisă o somaţie/titlu executoriu care este datată 2 februarie 2019. (vezi motivul pentru care viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost fost în judecată)

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate