Fiscul vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali! Firma lui Gigi a primit somaţie de la ANAF!

E clar că Fiscul vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Reporterii WOWbiz.ro au aflat primii că Fiscul vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali. ”Centrul de diagnostic și tratament oncologic Sfântul Ioan Botezătorul” îşi desfăşoară activitatea prin intermediul firmei „Imunomedica Provita SRL”, care a fost înfiinţată în 2017.

Societatea comercială îl are asociat majoritar pe George Becali, în timp ce biofizicianul Virgiliu George Vlăescu este acţionar minoritar. Numele „Imunomedica Provita SRL” apare pe o listă întocmită de ANAF-Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice-Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice-Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice.

Citeste si: Fiica lui Gigi Becali a luat masterul în administrarea afacerilor! Theodora s-a specializat în „Politica concurenţei în industria turismului”!

Citeste si: Lovitură pentru Gigi Becali! Familia pe care a ajutat-o de Crăciun, anul trecut, trece printr-o dramă cutremurătoare! Cei trei copii şi părinţii lor se luptă cu bolile şi cu sărăcia! EXCLUSIV

Citeste si: Un elev de 16 ani a fost înjunghiat de 5 ori în fața liceului. Ce s-a întâmplat cu agresorul- kanald.ro

Citeste si: Cutremure în România! Anunțul momentului după cutremurul devastator din Turcia- stirilekanald.ro

Citeste si: Gigi Becali a ieșit iar cu oile pe stradă prin Pipera! Imagini VIDEO fabuloase

Fiscul vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali. ANAF a trimis somaţia pe 2 februarie 2019

“În temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice somează următoarele societăţi comerciale cu sediul social în Bucuresti, sector 1 să achite în termen de 15 zile de la data prezentului anunţ debitele datorate

bugetului general consolidat al statului conform actelor administrative emise”, se arată în anunţul ANAF. Pe numele „Imunomedica Provita SRL” a fost emisă o somaţie/titlu executoriu care este datată 2 februarie 2019.( vezi motivul pentru care viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost fost în judecată)

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost iubitul Danielei Crudu!

Cum a impresionat-o Gigi Becali pe Carmen de la Sălciua! Cântăreaţa a fost copleşită: „Jos pălăria!”

Imagini unice cu proprietatea de şapte milioane de euro a lui Gigi Becali! Uite cum arată grădina superbă a vilei de pe Aleea Alexandru!

O tânără a fost filmată în timp ce se plimba complet goală pe străzile acoperite de zăpadă

VIDEO - Ea este fata salvată din portbagajul mașinii incendiate pe un câmp din București! Iubitul a vrut s-o omoare pentru o datorie la hotel

Care este pensia lui Horia Moculescu, după patru decenii de carieră. Artistul nu se mândrește cu această sumă

Irina Nicolae, trădată de fostele colege din A.S.I.A.! Cântăreața rupe tăcerea după ce nu a fost invitată să cânte la reunirea formației: ”Am avut un șoc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies