Fiul cântăreței Sinead O'Connor, Shane, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis. Adolescentul era dispărut de două zile

Tragedie fără margini în familia artistei Sinead O'Connor! Fiul minor al cântăreței, Shane, și-a pus capăt zilelor, după ce timp de două zile fusese dat dispărut.

Autor: Redactia WOWbiz

In articol:

Sinead O'Connor  a anunțat astăzi, 8 ianuarie, că fiul său, Shane în vârstă de 17 ani, a trecut în neființă. Celebra artistă a făcut anunțul trist pe pagina personală de Twitter. Shane era unul dintre cei patru copii ai cântăreței irlandeze.

Shane era dat dispărut de două zile

La începutul acestei săptămâni, fiul lui Sinead O'Connor fusese dat dispărut, apoi adolescentul de 17 ani a fost găsit fără suflere. Cu ultimele puteri, cântăreața în vârstă de 55 de ani și-a anunțat fanii de pe Twitter că fiul său și-a pus capăt zilelor.

În mesajul său, artista irlandeză și-a exprimat suferința, dar și iubirea ce i-o poartă fiului său care a ales să ”pună capăt luptei sale pământești”.

”Frumosul meu fiu, Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, lumina vieţii mele, a decis să pună capăt luptei sale pământeşti astăzi şi este acum cu Dumnezeu. Să se odihnească în pace şi nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Să fii în pace”,  a transmis artista pe Twitter.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Sinead O'Connor, videoclip ingrijorator! Chinuita de trei boli mintale, artista vorbeste despre sinucidere

Sinead O'Connor: „Nicio graniţă nu ne poate despărţi”

De asemenea, într-o altă postare, mama lui Shane a publicat o melodie a lui Bob Marley, ”Ride Natty Ride”, în semn de omagiu pentru regretatul său fiu. Totodată, alături de piesă, Sinead O'Connor a mai lăsat un mesaj în care a explicat că ea și fiul ei vor fi de nedespărțit, indiferent de tragedie pe care

artista o traversează acum.

”Acesta este pentru Shaney mea. Lumina vieţii mele. Lampa sufletului meu. Copilul meu cu ochi albaştri. Vei fi mereu lumina mea. Vom fi mereu împreună. Nicio graniţă nu ne poate despărţi”, a mai adăugat Sinead O'Connor.

Citeste si: Sinead O'Connor trece din nou prin momente dificile: ”M-am confruntat în secret cu acestă traumă”

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies