Fiul lui Gabriel Oprea i-a oferit inelul de logodnă iubitei care a înlocuit-o pe Daniela Crudu! Vezi cum arată bijuteria cu diamante!

Amicii lui Gabriel Jr au aflat că fiul lui Gabriel Oprea i-a oferit inelul de logodnă iubitei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că fiul lui Gabriel Oprea i-a oferit inelul de logodnă iubitei. Gabriel Jr are o relaţie de câteva luni cu Davida, dar asta nu l-a împiedicat să o ceară de soţie, deşi au petrecut doar o vară împreună.

Citeste si: Iubita lui Gabriel Oprea Jr a ieşit aproape dezbrăcată  pe stradă! I s-a văzut lenjeria intimă prin hainele transparente! FOTO

Citeste si: Fiul lui Gabriel Oprea nu îşi mai ţine la secret iubita sexy, care a venit la o petrecere cu o rochie cu spatele gol! Gabriel Jr şi Davida s-au sărutat cu patimă! FOTO

Citeste si: Băiatul lui Anghel Iordănescu a ajuns un pachet de muşchi! FOTO

Fiul lui Gabriel Oprea i-a oferit inelul de logodnă iubitei. Davida a spus "DA!"

Zilele trecute, el i-a cerut mâna Davidei, dăruindu-i un inel cu diamante. “Da!”, a fost răspunsul Davidei la cererea în căsătorie a fiului lui Gabriel Oprea, fostul ministru de Interne şi vicepremier. (vezi cum s-au distrat Gabriel şi Davida în vacanţa din Spania)

fara descriere

Fiul lui Gabriel Oprea i-a oferit inelul de logodnă iubitei. Daniela Crudu l-a părăsit repede

Nu mai e un secret că fiul lui Gabriel Oprea i-a oferit inelul de logodnă iubitei. Relaţia lui Gabriel Jr cu Davida a apărut după ce, în primăvară, acesta a avut o scurtă aventură cu Daniela Crudu, care l-a părăsit la câteva zile după ce luaseră o cină romantică la o terasă din Herăstrău.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate