Fiul lui Kamara se pregăteşte de a cincea intervenţie! ”Leon este un exemplu de tenacitate și forță”

Leon, fiul artistului Kamara, se pregătește de cea de-a cincea intervenție la clinica din Turcia.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Fiul lui Kamara, Leon, suferă de o boală gravă, iar acum are o șansă de vindecare la o clinică din Turcia! Micuțul face tratament cu celule stem, iar starea sa de sănătate este din ce în ce mai bună. Tatăl lui este fericit că face progrese. În data de 22 august, Leon va avea parte de cea de-a cincea intervenție.

„Pe 20 august, Kamara va pleca din nou în Turcia, iar pe 22 este programată cea de-a 5-a operație cu celule stem a băiețelului său. Leon este un exemplu de tenacitate și forță. Într-un trup mic și aparent plăpând există atât de multă dorință de vindecare încât evoluția trebuia să apară. Iar semnele bune se văd. Leon s-a ridicat singur în fund, după cea de-a treia intervenție cu celule stem realizată în Turcia. Chiar și el a fost surprins de reușita sa. În plus, băiețelul mișcă brațele și a devenit mai activ. Leon este mult mai atent, asimilează informații noi și e încăpățânat”, a declarat Ensar Duman, pentru VIVA!

Pentru fiecare dintre cele șase intervenții cu celule stem Kamara trebuie să plătească 14.000 de euro.

Citeste si: Fetiță cu paralizie cerebrală, umilită de un taximetrist din București: „Nu iau handicapați”

Citeste si: Motivul despărțirii dintre What's Up și Simina! ”Era o dictatoare și îl ținea în teroare”

Leon, fiul lui Kamara, s-a născut cu probleme

„Când Leon s-a născut au fost niște probleme. Are o formă de paralizie cerebrală și mi-a fost foarte greu. Nu știam pe cine să dau vina, nu voiam să caut o vina. E foarte greu să accepți că copilul tău are probleme sau că e mai special. Eu am observat la naștere. S-a născut la 36 de săptămâni și probabil din cauza că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauza au apărut aceste probleme. Face acum o terapie, are o evoluție, din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent. Pe partea motorie sunt probleme, încă nu merge, nu e independent”, a povestit, anul trecut, Oana, fosta soție a lui Kamara, la WOWbiz.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate