Fiul lui Leo de la Strehaia, amenințat de nevasta părăsită! Mădălina: ”Va merge la pușcărie sau în pământ”! Replica ”amantei” Mihaela

Războiul între nevasta și amanta fiului lui Leo de la Strehaia continuă.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Se ascut cuțitele la Strehaia, acolo unde a izbucnit un nou scandal. Alin, fiul lui leo de la Strehaia, este chemat acasă de nevasta pe care a părăsit-o cu 5 ani în urmă și s-a mutat cu dansatoarea Mihaela tache, pe care a cunoscut-o pe platourile emisiunii WOWbiz.

Zilele trecute, Mădălina, ”prințesa de la Strehaia”, a acuzat-o pe Mihaela Tache că nu-și recunoaște statutul de amantă și că o vorbește pe ea de rău. Mădălina s-a aliat cu Leo de la Strehaia și cu sora acestuia, Olga, care o apără pentru că este ”țigancă de-a lor”. De asemenea, Mihaela Tache a fost acuzatăă că ar avea, în paralel și o relație cu manelistul Tzancă Uraganul, cu care îl ”traduce” pe fiul lui Leo.

Mihaela Tache: ”Nevasta îl înșela pe Alin cu vecinul”

Acum, Mihaela Tache vine cu o replică devastatoare. Ea a scos la iveală înregistrări prin care Mădălina îi amenință părinții că Alin ”va merge în pământ sau la pușcărie” dacă nu se întoarce la ea.

Citeste si: ”Nevasta lui Tzancă vrea s-o bată!” Probleme mari pentru nora lui Leo de la Strehaia, după ce s-a zvonit că s-a iubit cu manelistul Uraganul

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Nevasta lui, că ea se dă nevastă, îl amenință pe Alin... Că de ce nu mai stă cu ea. Vă spun eu de ce nu mai stă cu ea: pentru că Mădălina trăia cu vecinul lui Alin. Și nu numai cu vecinul, mai trăia cu cineva din familie, care e neam de sânge cu Alin. Vă dau imediat înregistrarea să vedeți cum Mădăina se milogește și se înjosește în fața mamei mele.

Ce nevastă ești tu când îți vezi bărbatul doar de Revelion, de Crăciun și de Paște.

Ați înțeles cum este o căsătorie? Alin va merge ori la pușcărie, ori în pământ. Păi, când vreodată o să poți ține un bărbat cu japca? Să stea cu tine în pat? Alin oricum doarme separat când merge la Strehaia, el vine la fetiță!”, spune Mihaela Tache pe contul ei de Youtube.

Citeste si: Ea e ”prințesa țiganilor”, femeia ”tradusă” de fiul lui Leo de la Strehaia cu Mihaela Tache! Mădălina rupe tăcerea după 5 ani de suferință

Leo, terorizat de familia nurorii sale?

Dansatoarea a mai făcut publice o serie de înregistrări cu Leo de la Strehaia, care se destăinuie că familia Mădălinei îi terorizează pur și simplu din cauza faptului că Alin a plecat de lângă ea.

”Înregistrările sunt între mama mea și Leo. O sunase să-i spună că nu mai suportă familia Mădălinei, că-l terorizează, că nu poate scăpa de ei, că nu știe cum să facă, să se întâlească cu tatăl meu și să stabilească cum să-l scoată pe Alin din această situație”, a mai spus Mihaela Tache.

Alin, fiul lui Leo de la Strehaia, are o fiică cu Mădălina și un băiețel cu Mihaela. În prezent, el locuiește la Pitești, împreună cu dansatoarea, însă merge destul de des și la Strehaia, acolo unde Mihaela Tache nu are curaj să intre de frica familiei Mădălinei.  

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Unul din verii lui Emi Pian a făcut live lăudându-se cu un zimbru de 1000 de kilograme ”L-am prins în sălbăticie”

Anca de la Strehaia refuză să meargă la pușcărie! Decizie de ultim moment luată de soția lui Leo de la Strehaia, după condamnare! EXCLUSIV

Fiul lui Leo de la Strehaia, de urgență la spital! Situația e critică

Horoscop Zilnic Joi 22 Aprilie 2021: Balanțele vor intra în posesia mai multor câștiguri

Iohannis, anunțul care CUTREMURĂ toată România. Decizia luată de președintele României: Suntem extrem de îngrijorați

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

Exclusiv. Tatăl lui Vlad Voiculescu conduce în continuare mașina, grațiat după ce a provocat un accident mortal în anul 1999. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies