Fiul lui Nicolae Guţă a răbufnit: „Nu mai suport! Asta deja întrece orice măsură!” Vezi motivul incredibil pentru care s-a înfuriat Nicu!

Amicii lui Nicu au aflat că fiul lui Nicolae Guţă a răbufnit din cauza şoselelor proaste din Petroşani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Nu mai e un secret că fiul lui Nicolae Guţă a răbufnit. Nicu, care locuieşte în Petroşani, a postat mai multe fotografii cu gropile din asfalt, care sunt un adevărat pericol pentru şoferi şi maşinile acestora. (vezi cum s-a făcut fotomodel sora Nicoletei Guţă)

Citeste si: Nicolae Guţă şi-a dus soţia gravidă la o nuntă! Uite-o pe Cristina cum se ţine cu mâna pe burtică în timp ce manelistul îşi ţine recitalul în stradă! VIDEO

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Nicolae Guţă a rămas fără instrumentişti! Formaţia sa e în căutare de clăpar!

Citeste si: Cum arată acum fosta amantă a lui Guță! Dana Roba s-a pocăit, are doi copii și e de nerecunoscut

Fiul lui Nicolae Guţă a răbufnit: "Oricum, îţi rupi maşina" 

“Asta deja întrece orice măsură! La început puteai ocoli banda 2 pe 1, dar acum, orice ai face, nu ai cum să treci fără riscul de a face accident şi, oricum, îţi rupi maşina. Am postat pentru că nu mai suport!”, a scris Nicu Guţă.

Fiul lui Nicolae Guţă a răbufnit: “Drumul ăsta, pur şi simplu, nu ai cum să-l treci" 

E clar că fiul lui Nicolae Guţă a răbufnit. “Drumul ăsta, pur şi simplu, nu ai cum să-l treci. Şi nu e de acum, câteva luni.  Menţionez  faptul că astăzi a plouat şi unele din acele cratere nu se văd la adevărata adâncime pentru că sunt pline cu apă”, a încheiat Nicu Guţă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate