Nicolae Guţă a rămas fără instrumentişti! Formaţia sa e în căutare de clăpar!

Fanii manelistului au aflat că Nicolae Guţă a rămas fără instrumentişti.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că Nicolae Guţă a rămas fără instrumentişti. Marian, fiul cel mare al manelistlui, care este impresar, se ocupă de studioul de înregistrări din Petroşani şi de formaţia de muzicanţi a lui Guţă, a postat recent un anunţ.

Citeste si: Nicoleta Guță a fugit cu familia la Istanbul FOTO

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Fiul Nicoletei Guţă a preluat afacerile cu maşini ale familiei! Gabriel îi face concurenţă fostului soţ al mamei sale!

Citeste si: Nicolae Guţă nu are bani să-şi încălzească studioul de înregistrări? Uite-l pe manelist cum cântă îmbrăcat cu geacă, fular şi fes pe cap! FOTO

Nicolae Guţă a rămas fără instrumentişti: "Căutam băiat cu keyboardul" 

„Echipa Euro Top Artists, căutam băiat cu keyboardul pentru colaborări pe termen lung! Rog foarte multă seriozitate, iar cine doreşte ne poate contacta”, a scris Marian Guţă, aflat în căutare de clăpar. (vezi cum şi-a anunţat Guţă fanii că are probleme cu legea)

fara descriere

Nicolae Guţă a rămas fără instrumentişti. A filmat recent cu un violonist

De curând, Nicolae Guţă a rămas fără instrumentişti. Guţă a filmat recent videoclipul unei piese în care a colaborat cu un singur violonist. Lucru neobişntuit, pentru că, de obicei, el avea o trupă formată din mai mulţi muzicanţi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate