Fiul lui Nicu Maharu îşi vinde limuzina adusă din Germania! Vezi câţi bani cere Florian! FOTO

Amicii lui Florian ştiu că fiul lui Nicu Maharu îşi vinde limuzina adusă din Germania.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

fara descriere

E clar că fiul lui Nicu Maharu îşi vinde limuzina adusă din Germania. Maharu, care a decedat pe 21 martie, după o lungă suferinţă provocată de o boală gravă, avea doi copii, pe Bianca şi Florian, care au mame diferite. (vezi ce probleme a avut fiul lui Maharu cu Poliţia)

Citeste si: Simona Suhoi (ex-Sensual) a accesat fonduri europene de 50.000 de euro pentru o fabrică de prăjiturele

Citeste si: Interlopul Nikos, judecat și după moarte! A fost găsit vinovat de instigare la mărturie mincinoasă deși a murit în 2017

Citeste si: Fiul lui Nicu Maharu se pregăteşte de nuntă? Florian dorea să se însoare anul acesta, dar moartea tatălui i-a amânat planurile!

Fiul lui Nicu Maharu îşi vinde limuzina adusă din Germania. E vorba despre un BMW din 2014

Florian s-a născut dintr-o relație de tinerețe pe care Nicu a avut-o cu o fată din cartier. Acesta și-a recunoscut fiul, însă Florian a fost crescut de mamă. Acum câteva zile, Florian a postat pe un site specializat în tranzacţii de maşini un anunţ legat de vânzarea unui BMW seria 2, fabricat în 2014, cu 257.000 de kilometri la bord.

fara descriere

Fiul lui Nicu Maharu îşi vinde limuzina adusă din Germania. Cere 12.700 de euro, negociabil

Nu mai e un secret că fiul lui Nicu Maharu îşi vinde limuzina adusă din Germania. „Toate reviziile la timp numai la BMW în Germania, maşina arată şi funcţionează impecabil. Preţ 12.700 de euro, negociabil”, a mai scris fiul lui Maharu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate