Fiul lui Nicu Maharu, probleme cu poliția! Abia și-a îngropat tatăl și trebuie să meargă la tribunal

Un necaz nu vine niciodată singur. După ce și-a pierdut tatăl, fiul lui Nicu Maharu are probleme cu poliția.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Florian Molea, fiul ”secret” al lui Nicu Maharu, se judecă cu Brigada de Poliție Rutieră pentru un eveniment în trafic petrecut la sfârșitul anului trecut. ”Măhărelu” cum i se spune tânărului, a rămas fără permisul de conducere și s-a ales cu o amendă de aproximativ 600 lei pentru că nu a acordat prioritate unui pieton pe trecere.

Citeste si: Fiica lui Nicu Maharu, schimbare totală după moartea tatălui ei! Bianca: ”Inima din pieptul meu...”

Citeste si: Un cunoscut cântăreț din România este în stare de șoc după ce ANAF i-a verificat firma fulgerător. "Am crezut că mor”

Citeste si: Toată lumea a crezut că una din cele două iubite l-a părăsit pe Nicu Maharu înainte de moarte! Surpriză, pe ultimul drum l-au condus ambele femei! Avem dovada

Florian a contestat procesul verbal, susținând că fapta nu s-a petrecut pe trecerea de pietoni și chiar s-a arătat dispus să aducă martori care să-i susțină punctul de vedere. Din păcate pentru el, poliția a venit cu o probă indubitabilă: o înregistrare video care demonstra că pietonul era pe trecere. Așa se face că ”Măhărelu” a pierdut procesul, însă a făcut apel, urmând ca judecătorii să reia dosarul la începutul lunii viitoare.

Fiul lui Maharu, crescut de mamă

fara descriere

Florian Molea și-a condus tatăl pe ultimul drum la sfârșitul lunii martie, după ce Maharu a murit în urma unei lungi suferite provocate de o boală gravă. Cei doi au avut o relație apropiată în ultimii ani, însă puțini au știut până atunci că Maharu avea un fiu. Florian s-a născut dintr-o relație ”de tinerețe” pe care Nicu a avut-o cu o fată din cartier. Acesta și-a rcunoscut fiul, însă acesta a fost crescut de mamă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate