Fiul lui Nicu Maharu, probleme cu poliția! Abia și-a îngropat tatăl și trebuie să meargă la tribunal

Un necaz nu vine niciodată singur. După ce și-a pierdut tatăl, fiul lui Nicu Maharu are probleme cu poliția.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Florian Molea, fiul ”secret” al lui Nicu Maharu, se judecă cu Brigada de Poliție Rutieră pentru un eveniment în trafic petrecut la sfârșitul anului trecut. ”Măhărelu” cum i se spune tânărului, a rămas fără permisul de conducere și s-a ales cu o amendă de aproximativ 600 lei pentru că nu a acordat prioritate unui pieton pe trecere.

Citeste si: Fiica lui Nicu Maharu, schimbare totală după moartea tatălui ei! Bianca: ”Inima din pieptul meu...”

Citeste si: Un cunoscut cântăreț din România este în stare de șoc după ce ANAF i-a verificat firma fulgerător. "Am crezut că mor”

Citeste si: Toată lumea a crezut că una din cele două iubite l-a părăsit pe Nicu Maharu înainte de moarte! Surpriză, pe ultimul drum l-au condus ambele femei! Avem dovada

Florian a contestat procesul verbal, susținând că fapta nu s-a petrecut pe trecerea de pietoni și chiar s-a arătat dispus să aducă martori care să-i susțină punctul de vedere. Din păcate pentru el, poliția a venit cu o probă indubitabilă: o înregistrare video care demonstra că pietonul era pe trecere. Așa se face că ”Măhărelu” a pierdut procesul, însă a făcut apel, urmând ca judecătorii să reia dosarul la începutul lunii viitoare.

Fiul lui Maharu, crescut de mamă

Florian Molea și-a condus tatăl pe ultimul drum la sfârșitul lunii martie, după ce Maharu a murit în urma unei lungi suferite provocate de o boală gravă. Cei doi au avut o relație apropiată în ultimii ani, însă puțini au știut până atunci că Maharu avea un fiu. Florian s-a născut dintr-o relație ”de tinerețe” pe care Nicu a avut-o cu o fată din cartier. Acesta și-a rcunoscut fiul, însă acesta a fost crescut de mamă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: