Fiul Mihaelei Rădulescu e deja un mare cuceritor! Ayan a ieşit cu trei fete deodată la un restaurant din Monte Carlo! FOTO

Fiul Mihaelei Rădulescu e deja un mare cuceritor, fiind înconjurat de fete frumoase.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Fiul Mihaelei Rădulescu e deja un mare cuceritor, după cum se poate observa dintr-o fotografie recentă. Ayan s-a pozat alături de trei fete, alături de care a luat masa la un restaurant cu specific thailandez din Monte Carlo.

Citeste si: Cum arăta Mihaela Rădulescu acum 25 de ani? Diva de azi e de nerecunoscut FOTO

Citeste si: Le mai țineți minte pe ”grasele Mihaelei Rădulescu”? Acum sunt SUPERBE! Ce fac Ștefi și Crina, la 4 ani după ce au fost făcute de râs într-un show de televiziune | EXCLUSIV

Citeste si: Fiul Mihaelei Rădulescu a pilotat elicopterul la doar 15 ani! Ayan s-a inspirat de la Felix Baumgartner, iubitul mamei sale!

„Eu aştept DJ-ul”, a scris Ayan. Felix Baumgartner, iubitul mamei sale, l-a tachinat, în glumă, apreciind compania în care se afla puştiul care va împlini în curând 16 ani: “Învingătorul ia totul”. (vezi cele mai tari poze cu Mihaela Rădulescu goală)

fara descriere

Fiul Mihaelei Rădulescu e deja un mare cuceritor: “Sunt nişte prietene foarte bune" 

“Sunt nişte prietene foarte bune alături de mine. Sunt recunoscător să fiu înconjurat astfel”, a răspuns Ayan. “Sunteţi toţi atât de frumoşi”, a postat şi Mihaela Rădulescu.

Ayan studiază la Şcoala Internaţională din Monte Carlo şi este pasionat de arte marţiale, fotbal american, hochei pe gheaţă şi yachting, sporturi pe care le-a practicat în adolescenţă. El plănuieşte, după absolvirea liceului, să studieze la o facultate din SUA.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate