Fiul milionarului Adrian Thiess dă tonul șmecheriei pe Youtube! Puștiul face ”trap”, merge cu mașini de sute de mii de euro și trage cu pistolul

Gata cu șmecheria pe Youtube! Elias dă acum tonul!

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Vin vremuri grele pentru ”traperii de modă veche”. Noul copil minune al genului se numește Elias Flexxx, conduce mașini de sute de mii de euro, se îmbracă cu Gucci, se încalță cu Louboutin, are câteva zeci de hârtii de 500 euro lipite de mână, câțiva ani în minus și câteva kilograme în plus.

fara descriere

Culmea e că tot ceea ce spune Elias pe piesele lui sunt lucruri reale (mai puțin partea cu pistoalele și băiețeala). Nu există nimic pe care puștiul-minune al Internetului nu și-ar putea permite. Asta pentru că tatăl lui este multimilionar și extrem de influent: Adrian Thiess.

Citeste si: Anamaria Prodan a fost demolată după ce s-a pozat la restaurant în timp ce mânca icre negre: „S-a săturat lumea de grandomaniile tale”

Citeste si: Anamaria Prodan s-a asociat în afaceri cu un mason celebru! Despre Adrian Thiess s-a scris că este „agent Mossad”, „spion” și aranjor de jocuri oculte în lumea politică din România!

Citeste si: Fata unui cunoscut milionar bucurestean a pozat provocator pe o plaja celebra din Grecia! Vezi cum arata Adriana Thiess

Cine este Adrian Thiess?

fara descriere

Adrian Thiess este cunoscut datorită faptului că a încercat preluarea clubului Dinamo București de la Ionuț Negoiță, însă tranzacâia a picat. În 2012, el a organizat meciul de fotbal dintre Dinamo și FC Barcelona, la care au asistat 50.000 suporteri. A fost consilierul lui Ion Iliescu, s-a ocupat de campaniile lui Sorin Oprescu și Klaus Iohannis și este mason.   

fara descriere

Adrian Thiess are doi copii, Elias și Andreea, amândoi deveniți influenceri. Elias, de exemplu, are peste 25.000 de abonați la canalul său de Youtube pe care are 3 clipuri care însumează peste 3 milioane de vizualizări. Marea lovitură abia acum urmează: Elias pregătește o piesă și un clip cu Abi, cel supranumit ”Regele României”, nimeni altul decât puștiul care le-a declarat război lui Alex Velea și Antoniei și care rupe Internetul în două de fiecare dată când apare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate