Anamaria Prodan s-a asociat în afaceri cu un mason celebru! Despre Adrian Thiess s-a scris că este „agent Mossad”, „spion” și aranjor de jocuri oculte în lumea politică din România!

Nu mai e un secret că Anamaria Prodan s-a asociat în afaceri cu un mason celebru.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Anamaria Prodan s-a asociat în afaceri cu un mason celebru. „Impresarul Anamaria Prodan și omul de afaceri Adrian Thiess s-au asociat într-o firmă care se numește "Prodan Thiess Sports Management", o societate nu de impresariat sportiv, ci de organizare a unor evenimente grandioase, conform spuselor celor doi”, a dezvăluit Gazeta Sporturilor. (vezi ce i-a spus Ionela Prodan fiicei sale, înainte să moară)

Citeste si: La o zi după parastasul Ionelei Prodan, Anamaria primește o veste incredibilă! E legată de fiica ei, Sarah

Citeste si: Ce au conținut pachetele de pomană la parastasul Ionelei Prodan! Anamaria Prodan a băgat adânc mâna în buzunar: 9000 de euro

Citeste si: Anamaria Prodan, primele declarații după parastasul mamei: „Îmi pare rău că nu au reușit...”

Anamaria Prodan s-a asociat în afaceri cu un mason celebru. Adrian Thiess a fost consilierul lui Ion Iliescu 

„Omul de afaceri Adrian Thiess este un personaj controversat despre care s-a scris în ultimii 10 ani că este „agent Mossad”, „spion” și aranjor de jocuri oculte în lumea politică din România. Oficial, Thiess este mason, a fost consilierul lui Ion Iliescu și a condus mai multe campanii electorale, printre care cea a lui Sorin Oprescu.”, a mai relatat gsp.ro.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate