Fiul Siminei Loica, în brațele fostei sale rivale, Roxana Buzoiu. Ce mesaj le-a transmis fosta iubită a lui Iancu Sterp celor doi părinți

Alex Zănoagă a reacționat la mesajul pe care Roxana Buzoiu l-a transmis în mediul online lui și fostei sale soții, Simina Loica.

Autor: Simona Costache

In articol:

În urma scurtei lor căsnicii, Simina Loica și Alex Zănoagă au devenit părinții unui băiețel minunat pe nume Dominic. Micuțul a rămas alături de mama sa în urma despărțirii, însă continuă să se vadă regulată cu tatăl său. Încă de la o vârstă fragedă, Dominic s-a dovedit a fi un adevărat „cuceritor” în rândul doamnelor și domnișoarelor, printre care se pare că se numără și Roxana Buzoianu, fosta colegă de competiție a celor doi foști

soți din emisiunea „Puterea dragostei”.

Cu toate că Roxana Buzoiu și Simina Loica nu au avut o relație pașnică pe tot parcursul emisiunii, ajungând chiar și la acte de violență, acum micuțul Dominic a ajuns în brațele fostei rivale a Siminei. Se pare că cele doua au îngropat securea războiului, iar micuțul Dominic a topit-o chiar și pe una dintre cele mai puternice și vocale concurente de la „Puterea dragostei”. Cu doar câteva ore în urmă, Roxana Buzoiu a repostat în mediul online o imagine în care îl avea în brațe pe fiul Siminei și al lui Alex Zănoagă, moment în care le-a făcut și o urare celor doi. 

Citește și: Alex Bobicioiu, reproșuri la adresa Siminei Loica? Ce „sfat” i-a dat iubitei sale pentru ca relația să meargă bine: „Ești prietenoasă cu alți băieți”

Fiul Siminei Loica, în brațele Roxanei Buzoiu

Roxana Buzoiu a postat în mediul online o imagine de acum mai mult timp, în care se afla alături de micuțul Dominic. Fosta rivală a Siminei Loica le-a transmis părinților micuțului un mesaj special, moment în care Alex Zănoagă i-a răspuns, de asemenea, printr-un mesaj postat la InstaStory. 

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

„Ce mic era Dominic. Să vă trăiască și să vă bucurați de el și de toate momentele frumoase pe care le veți avea alături de el.”, a scris Roxana Buzoiu pe rețelele de socializare.

Citește și: Alex Bobicioiu, Simina Loica și Dominic, imagine de pus în ramă. Dovada că cei trei sunt deja o familie în toată regula

„Mulțumim”, a fost mesajul cu care i-a răspuns Alex Zănoagă. 

În ciuda scandalurilor dintre Simina Loica și Roxana Buzoiu în cadrul competiției „Puterea dragostei”, cele două au ajuns să se înțeleagă, se pare, după terminarea emisiunii.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Simina Loica, cea mai mare dovadă de iubire pentru Alex Bobicioiu. Replica cu care bruneta le-a închis gura răutăcioșilor

George Zănoagă îi dă replica Siminei Loica, după ce aceasta a declarat public că nu mai scapă de el: "M-a confundat cu Alex" | EXCLUSIV

Simina Loica, declarație de dragoste ca în filme pentru Alex Bobicioiu. Bruneta și-a găsit marea dragoste, după căsnicia eșuată cu Alex Zănoagă: „Vreau să fiu doar cu tine”

Maria Andria, tratată cu dispreț într-un restaurant din Brașov. Vedeta a răbufnit: „Ne-a spus că mai bine stăteam de unde am venit”

Se dau 5.900 de lei în plus la pensie! Vestea cea mare pentru milioane de români

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Povestea unui preot care zice că s-a întors din Iad. „Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”

Simina Loica, declarație de dragoste ca în filme pentru Alex Bobicioiu. Bruneta și-a găsit marea dragoste, după căsnicia eșuată cu Alex Zănoagă: „Vreau să fiu doar cu tine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies