Flavia a vorbit despre sarcină! I s-a destăinuit lui Dani Oţil în direct: "Aş fi vrut să am gemeni"

După ce de Sărbători a postat pe conturile de socializare că într-adevăr este însărcinată, Flavia a vorbit astăzi cu colegii despre bebeluşul din burtică.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Răzvan şi Dani au tot bătut apropouri despre sarcina ei, nedorind să o întrebe direct dacă este gravidă sau nu. După ce ei s-au chinuit să compună versuri ca să o determine să recunoască faptul că este însărcinată, Flavia le-a spus: "Nu înţeleg de ce nu mă întrebaţi direct. Ba da, sunt". "Să iei o foaie şi un pix şi să ne explici cum ai făcut să rămâi gravidă", a glumit Dani.

Câteva minute mai târziu, graviduţa Flavia a mărturisit că ar fi vrut gemeni. "Dani, acum, când stăm de vorbă noi doi, nu mai suntem doi. Suntem trei. Aş fi vrut să fim patru, dar suntem doar trei", a dezvăluit Flavia Mihăşan.

Flavia este însărcinată cu proaspătul ei iubit, şi el dansator. Dacă o perioadă a preferat să ţină secretă sarcina, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, Flavia a postat o poză pe Instagram şi a anunţat că ea şi partenerul ei de viaţă vor deveni părinţi.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: