Vedete

Florin Peste a dezvaluit cine a mostenit averea Denisei Manelista: "Au ramas cu un apartament in Bucuresti si o masina de lux”

La un an de la decesul cantaretei, Florin Peste a dezvaluit cine a mostenit averea Denisei Manelista. Este vorba despre Adelina, sora Denisei, si sotul acesteia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Aflat in conflict cu familia Denisei Raducu, Florin Peste a dezvaluit cine a mostenit averea Denisei Manelista. Cel care a compus si orchestrat melodiile Denisei sustine ca are dreptul sa incaseze bani din activitatea contului de youtube creat de rudele cantaretei, dar ca va dona aceste sume celor defavorizati. (vezi ce obiecte ale Denisei a pastrat mama acesteia)

Florin Peste a dezvaluit cine a mostenit averea Denisei Manelista: "Au o situatie financiara destul de buna"

„Cu toate ca suntem indreptatiti sa incasam respectivele sume de bani, dorim sa ii donam luna de luna in memoria Denisei celor aflati in suferinta, in detrimentul familiei, respectiv sora si cumnatul. Ei sunt stabiliti in Spania, au o situatie financiara destul de buna mai ales ca au ramas cu un apartament in Bucuresti si o masina de lux”, a dezvaluit Florin Peste, care s-a referit, astfel, la averea lasata de Denisa Manelista, ce a revenit surorii ei, Adelina.

Florin Peste a dezvaluit cine a mostenit averea Denisei Manelista: „Sunt sanatosi, au doua maini, doua picioare si cap"

De curand, Florin Peste a dezvaluit cine a mostenit averea Denisei Manelista. Chiar daca a castigat sume importante de bani, cantareata le-a cheltuit pe tratamente, astfel ca averea lasata a fost formata dintr-un apartament si o masina. „Sunt sanatosi, au doua maini, doua picioare si cap pentru a merge la munca, pentru a produce bani fara a se bucura de munca altora”, a mai spus Florin Peste despre sora si cumnatul Denisei Manelista.

 

Galerie foto