Vedete

Florin Salam a fost bătut de mai mulţi interlopi! De la ce ar fi pornit scandalul!

La câteva luni de când a ajuns de urgenţă la spital şi a fost nevoit să se retragă din muzică, Florin Salam a trecut prin momente delicate, întrucât acesta a fost bătut.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Florin Salam a fost bătut de mai mulţi interlopi! De la ce ar fi pornit scandalul!icon photo


Conform unor surse apropiate manelistului, în urmă cu aproape două săptămâni, el a fost protagonistul unor scene violente. Mai exact, el ar fi fost bătut de mai mulţi interlopi. Se pare că totul ar fi pornit de la o femeie, soţia unuia dintre interlopi, cu care Florin Salam ar fi băut mai multe pahare.


De asemenea, în urma acestui episod violent, manelistul ar fi apelat la unul dintre cei mai periculoşi interlopi pentru a se răzbuna.

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune