WOW

Florin Salam, batut de interlopi! Imagini socante cu celebrul manelist

Imaginile cu Florin Salam batut de interlopi fac inca inconjurul internetului. Totul s-a intamplat la mijlocul lunii septembrie a anului trecut.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

Totul ar fi pornit de la o femeie, soţia unuia dintre interlopi, cu care Florin Salam ar fi băut mai multe pahare, susţineau sursele Wowbiz.ro. De asemenea, în urma acestui episod violent, manelistul ar fi apelat la unul dintre cei mai periculoşi interlopi pentru a se răzbuna.

Florin Salam a devenit recent din nou tata. Este al doilea copil pe care manelistul il are cu Roxana Dobre.

Celebrul manelist nu si-a facut inca oficial revenirea in lumea manelelor.

"Nu ştiu dacă fanii îşi doresc să audă ce le spun eu, dar pentru o perioadă nedeterminată Florin Salam nu va mai cânta deloc.

Trebuie obligat să facă o pauză. Vocal pentru că şi-a forţat vocea foarte mult, are şi 3-4 cântări într-o singură noapte. Iar psihic este datorită presiunilor care vin mereu.

Sunt presiuni care vin din partea unor indivizi, care vor bani. Sunt oameni care nu au treabă cu această lume şi nu ştiu decât să ceară bani şi nu-i intersează de nimic decât venitul lor. Îi pare foarte rău că s-a ajuns în această situaţie, îi roagă pe toţi să îl înţeleagă şi face tot posibilul să se refacă repede şi să fie din nou prezent la evenimente", declara Puiu Iordache dupa decizia luata de Florin Salam.

Galerie foto 
Setări confidențialitate