Vedete

Cine a ales, de fapt, numele baiatului lui Florin Salam! Nu e manelistul, asa cum credea toata lumea!

Roxana Dobre a nascut duminica, 8 iulie, cel de-al treilea copil al ei facandu-l pe Florin Salam tatic pentru a 5-a oara in viata lui. Surpriza, micutul celor doi va purta numele Stefan, respectiv prenumele primei sotii a lui Florin Salam.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Cine a ales, de fapt, numele baiatului lui Florin Salam! Nu e manelistul, asa cum credea toata lumea!icon photo

Micutul proaspat nascut se numeste Simon Stefan Stoian si, astfel, va purta numele regretatei Stefania (Fanica) Stoian, care a murit de ciroza hepatica in 2009. (Doi Stefani in familia lui Florin Salam) 

Si mai curios este faptul ca, atat bebelusul lui Florin Salam, cat si cel al lui Betty Stoian, fiica artistului, vor purta acelasi prenume. Al lui Betty, care se va naste in luna septembrie se va numi Mathias Stefan, iar al lui Florin Salam a fost declarat in acte Simon Stefan Stoian.

Rudele si apropiatii familiei au o explicatie pentru alegerea facuta

“Pentru ei, pentru Florin, Danny si Betty, cat si pentru rudele lor, numele de Stefania/ Stefan este sfant! Florin considera ca Fanica, prima sa sotie, il protejeaza de acolo de sus de unde este ea acum, ii ocroteste copiii si toata familia. Cu toate acestea, numele de Stefan nu a fost ales de Florin, ci de Roxana.

Ea a ales atat numele Simon, cat si pe cel de Stefan pentru fiul ei, cel din urma fiind pus in amintirea tatalui ei. Roxana i-a propus lui Florin, iar el a fost de acord, a declarat pentru WOWbiz.ro o persoana apropiata familiei lui Florin Salam.

 

 
Denise Rifai, reacţie fabuloasă după ce a aflat că Gabriela Firea a dat-o în judecată! ”Nu o cred în stare să ducă un meci cu mine”! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO icon photo

Vedete

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO

Ghiţă Mureşan (47 de ani) este stabilit în Statele Unite, dar vine des în ţară, unde se vede cu prietenii.

Titlu secțiune