Florin Salam, chemat la tribunal! Regele manelelor trebuie să plătească urgent o datorie | EXCLUSIV

Florin Salam și iubita lui sunt citați într-un proces în care o clinică de celule stem solicită achitarea unor facturi restante.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Probleme neașteptate pentru Florin Salam și Roxana Dobre, care au fost chemați în instanță, la Judecătopria Sectorului 4, pentru că au uitat să achite contravaloarea unor facturi legate de celulele stem. Clinica a cerut despăgubiri în instanță la sfârșitul anului trecut iar în martie s-a judecat primul termen. Înm cadrul acestuia, judecătorii au decis să scoată cauza de pe rol pentre reluarea procedurii prealabile judecății. Mai exact, magistrații le-a dat un timp pârâților pentru a-și achita datoriile și astfel conflictul să se stingă de la sine.

fara descriere

Florin Salam are 5 copii cu două femei

Roxana Dobre și Florin Salam au împreună trei copii: două fete și un băiat. Iubita regelui manelelor obișnuia să glumească în timpul ultimei sarcini, spunând că a fost mereu însărcinată timp de 3 ani.

fara descriere

Florin Salam mai are doi copii mari, din căsnicia cu regretata Fănica, cea care a încetat din viață în 2009.

Citeste si: Roxana Dobre s-a mutat de acasă? Dovezile că bruneta și Florin Salam nu mai formează un cuplu

Citeste si: ”Amanta lui Salam” pozează în ipostaze incendiare! Fosta ispită și-a făcut de cap

Citeste si: Imagini șocante cu Florin Salam! Artistul s-a îngrășat enorm Video

Părinții care optează pentru recoltarea de celule stem trebuie să achite o taxă la nașterea copilului, urmând ca anual să plătească o sumă pentru conservarea acestora până când cel mic împlinește o anumită vârstă. De multe ori, însă, părinții uită să achite taxa anuală și se ajunge la proces.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate