Florin Salam construiește un cartier de blocuri! Familia cântărețului a cumpărat un teren de 14.000 mp în București și a început deja construcția

Florin Salam joacă tare pe piața imobiliară. Familia manelistului participă la ridicarea unui cartier rezidențial în sectorul 6 care va adăposti 3.000 familii dispuse în 16 blocuri, Practic, un mic oraș.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Florin Salam investește câteva milioane de euro într-un mic orășel situat în vestul Bucureștiului, aproape de linia de centură. Proiectul se desfășoară pe 14.000 mp în apropierea Bulevardului Timișoara, iar proprietarul din acte este Cătălin, ginerele manelistului. Soțul lui Betty, fiica cea mare a lui Salam, a achiziționat în nume propriu terenul încă din 2017 și a început demersurile pentru începerea construcției. În acest moment, o parte dintre blocuri sunt deja terminate, iar anul trecut Cătălin a solicitat autorizații pentru alte două imobile de 8 etaje. 16 blocuri și 3.000 de apartamente va adăposti cartierul la final.

fara descriere

Conform unor surse, Florin Salam se implică activ financiar în acest proiect de care însă se ocupă ginerele său. În afară de cântăreț există însă mai mulți investitori care asigură siguranța financiară a cartierului rezidențial. De altfel, acesta se anunță unul de succes, ținând cont că targetul este unul din pătura de mijloc. Prețurile apartamentelor variază între 45 și 60.000 euro în funcție de suprafață și numărul de camere.

fara descriere

Citeste si: Florin Salam, victima interlopilor! I s-a solicitat taxă de protecție? Cum au ajuns fotografiile din metrou la presă?

Citeste si: Fabulos! Florin Salam s-a filmat ”la Mac” și le-a dat o replică genială celor care au râs de el că se plimbă cu metroul! ”Aveam poftă de hamburgeri, gen!”

Citeste si: Florin Salam, prima reacție după pozele de la metrou: ”Nu eram drogat”! Ce mesaj i-a transmis puștiului care l-a filmat

Florin Salam deține mai multe apartamente în București

fara descriere

Florin Salam nu este însă la prima investiție imobiliară. El deține mai multe apartamente în Capitală pe care le-a cumpărat de-a lungul timpului și pe care fie le închiriază fie le păstrează pentru a fi vândute mai târziu. Pe de altă parte, Florin salam a vorbit de mai multe ori despre o posibilă ieșire din lumea muzicii, însă până acum aceasta nu s-a produs decât temporar.   

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate