Salam a fugit de la o nuntă și a lăsat mireasa în poartă! Imagini de cascadorii râsului: ”La mulți ani, nășicule!”, și a plecat în mijlocul piesei

Florin Salam a provocat stupoare la o nuntă din București de unde a plecat chiar în mijlocul melodiei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Florin Salam a făcut din nou o ”nefăcută”: regele manelelor a plecat de la o nuntă, fără să aștepte să termine melodia pe care tocmai o interpreta. S-a întâmplat recent, în timpul unei petreceri dată în curtea casei miresei. În imagini se vede cum Salam cântă și dansează alături de nuntași, după care face discret cu capul un semn către un membru al staff-ului său și se îndreaptă încetul cu încetul către ieșire, fără să se oprească din cântat.

fara descriere

În urma lui Salam apare și ”vocea a doua”, care susține demersul, plus un bărbat care ține în mână un costum. ”La mulți ani, nășicule, ne vedem diseară”, spune Salam la un moment dat, luându-și la revedere de la un alt bărbat care-l ținea de braț.

Câțiva nuntași au luat-o la gugă după Salam

Filmarea se încheie cu Salam mergând pe stradă către o direcție necunoscută, cântând în continuare la microfon. Nuntașii, în frunte cu mireasa se strâng în fața curții și par nedumeriți. Nașul și un alt bărbat par să o ia la fugă după solist.

Citeste si: Adrian Minune a pus pe grătar nişte frigărui cât el de mari! Le-a mânuit ca pe nişte săbii FOTO

Citeste si: Florin Salam s-a întors la prima lui iubire! Avem dovada VIDEO

Citeste si: Cum este tratat Florin Salam în restaurantul favorit? Unele vedete pot doar să viseze la așa ceva Video

fara descriere

Imaginile au apărut pe un site de socializare și au împărțit internauții în două. În timp ce majoritatea spun că Salam nu a procedat corect și că nu e prima dată când face asta, alții îi iau apărarea și susțin că manelistul rămăsese oricum mult peste program și că trebuia să plece de mai multă vreme.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate