Florin Salam, în bucluc! A rămas fără un membru din trupă după ce acesta a fugit din cauza datoriilor

Florin Salam are probleme cât se poate de serioase. Mai exact, pe lângă problemele pe care le are în plan personal, acum are și în plan profesional din cauza unui membri vechi al trupei sale.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Mai exact, colaborator al lui Florin Salam de mai bine de 10 ani, Marian Gheorghe, unul dintre cele mai cunoscute figuri ale trupei celebrului manelist, a decis să ”evadeze” din București, constrâns de datoriile acumulate pe la cămătari.

Citeste si: Noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Salam. Betty: ”Nu arată de 40 de ani”

Citeste si: Florin Salam a făcut anunțul așteptat de toți fanii! ”Îmi reiau activitatea”! Când se întoarce manelistul pe scenă?

Citeste si: Florin Salam, anunțul zilei înainte de operație: ”Când ești pe patul de spital și nu se mai poate face nimic...”

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Florin Salam, anunțul zilei înainte de operație: ”Când ești pe patul de spital și nu se mai poate face nimic...”

”Am plecat din București din cauza voastră, a cămătarilor care nu ați acceptat bani pe rând și am făcut tot ce am putut să vă trimit din bani. V-am trimis bani așa cum am putut! M-am mutat departe de familia mea, nu mai cânt deocamdată unde stiți voi! Așteptați să încep să cânt și după aceea o să vă trimit bani, așa cum am făcut până acum”, a explicat Marian Gheorghe, pe contul lui de socializare.

Mai mult, susțin sursele noastre, decizia manelistului de a pleca din București, departe de familia lui, a fost luată pentru că, deja, toți cei apropiați lui au fost amenințați de oamenii cărora acesta le datorează sume mari de bani, iar acum se spune că Marian Gheorghe, fostul membru al trupei lui Florin Salam, este plecat și din țară, nu doar din Capitală.

De altfel, apeluirile făcute de Marian Gheorghe la răbdarea cămătarilor cu care are probleme au fost nenumărate. ”Fac o ultimă postare cu privire la situația legată de problemele mele cu “prieteni” mei, cu care am de încheiat niște socoteli! Nu mă forțați să fac greșeli mari, vedeți-vă de viața voastră și lăsați-mă în pace! Fraților, o să vă trimit bani pe rând! Cei care ați primit până acum din bani mai aveți răbdare să plătesc și altora! Dacă nu puteți avea răbdare și mă sunați sau puneți presiune, merg direct la Poliția Capitalei și le fac cunoscută situația exact așa cum este! Poate așa înțelegeți! Vă spun toate aceste lucruri că să nu ajungem la altele și să fiu lăsat să vă dau bani voștri”, a mai anunțat manelistul.

Și Florin Salam a fost la un pas de colaps din cauza datoriilor

În trecut, Florin Salam a mai avut mari probleme cu banii din cauza datoriilor. Celebrul manelist s-a făcut nevăzut la un moment dat, dar cămătarii nu i-au dat pace până nu a revenit „pe linia de plutire” din punct de vedere financiar. Foarte multe persoane îl căutau, la vremea respectivă pe Florin Salam, însă artistul a decis să „fugă” din țară până la liniștirea apelor. De alfel, înmtr-o serie de interviuri, Florin Salam a recunoscut problemele cu banii pe care le-a avut, toate cauzate de jocurile din casino-uri și de consumul de diverse substanțe interzise.

Mai mult, la un moment dat s-a zvonit faptul că interlopii i-ar fi amenințat familia din cauza datoriilor mari pe care artistul le avea, iar unul dintre anunțurile de retragere ale lui Florin Salam din lumea muzicii a fost pus tot în cârca datoriilor pe care le avea.

Marian, colaboratorul lui Salam, are probleme încă din vară

Marian, membrul trupei lui Florin Salam a luat o decizie grea, în această vară. Să își recunoască problemele, să spună, clar, că este într-o situație fără ieșire și că, de fapt, e la un pas să renunțe la muzică și la colaborarea cu Florin Salam din cauza chestiunilor financiare care îl presează. ”A venit momentul să vă spun ce se întâmplă cu mine și cu familia mea! De foarte multă vreme plătesc dobânzi... abia acum, în 2019, am reușit să le pun stop! Acum vreau să înțelegeti un lucru: lăsați-mă să vă dau bani pe rând, fiți înțelegători și lăsați-mă să vă dau bani înapoi așa cum pot! Nu mai rezist psihic presiunilor voastre! Eu înțeleg că vreți bani cât mai repede, ok, dar lăsați-mă să vă dau banii cum pot! Dacă nu mă înțelegeți sunt nevoit să mă las de meseria asta și după aceea nu știu ce se va întâmpla”, a notat pe contul său de socializare Marian, colegul de trupă al lui Florin Salam.

Galerie foto 
Citește și:

Ștefania Ivănescu a spus DA! Top modelul s-a logodit chiar de ziua ei

Abi Talent are o iubită secretă? Este vorba despre fata unui politician de renume

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii”, Leyla isi arata “coltii”

Brigitte Pastramă, nervi până și în vacanță: iată ce a făcut Sara, fiica ei, de a scos-o din sărite

Adi Minune, concert pentru Bianca Drăgușanu! Ce melodie i-a dedicat lui Alex Bodi Video

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies