Florin Talpan a anunțat condițiile prin care FCSB poate juca pe stadionul Steaua

Florin Talpan a anunțat condițiile prin care FCSB poate juca pe stadionul Steaua

Sport

Florin Talpan a anunțat condițiile prin care FCSB poate juca pe stadionul Steaua: „Gigi Becali trebuie să recunoască lucrul acesta și atunci va avea altă deschidere”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua București, a anunțat condițiile pe care FCSB trebuie să le îndeplinească pentru a juca pe stadionul din Ghencea.

Florin Talpan, juristul CSA Steaua București, a prezentat condițiile prin care FCSB poate juca pe stadionul Steaua. Potrivit lui, totul stă în mâinile lui Gigi Becali.

Florin Talpan a anunțat condițiile prin care FCSB poate juca pe stadionul Steaua

Florin Talpan, juristul CSA Steaua București, a anunțat condițiile prin care FCSB poate juca pe stadionul din Ghencea. Conform declarației sale, totul stă în mâinile lui Gigi Becali. Mai exact, patronul FCSB ar trebui să renunțe la orgolii și să recunoască în fața publicului că echipa nu a deținut în niciun moment palmaresul grupării istorice a Stelei.

„Gigi Becali ar trebui să renunțe la orgoliile prostești și să spună: «Frate, palmaresul aparține clubului, nu l-am primit», și atunci să vedeți, va avea altă deschidere din partea noastră și va veni să joace și în Ghencea. Va fi o altă entitate. Dar, trebuie să recunoască lucrul acesta, să fie și el de bună credință.

Și eu dau explicații pentru ceea ce fac. Am avut plângeri la Parchet.

Din cauza lui Gigi Becali am fost la Parchet de vreo patru ori pentru abuz în serviciu, că nu îi aprob să joace în Ghencea.

M-am dus la Parchet, am dat explicații… El vede numai vina noastră, dar vina lui nu vrea să o vadă.”, a declarat Florin Talpan, notează gsp.ro.

FCSB

FCSB

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Teodora Stoica a vorbit despre un moment greu din viața sa, arestarea tatălui său, Mihai Stoica: „Nu mă puteam obișnui cu ideea”. Ce decizie a luat tânăra la acea vreme

FCSB are un nou antrenor: Elias Charalambous

FCSB a anunțat pe 30 martie 2023 noul antrenor principal al clubului, după ce Leo Strizu și-a dat demisia la începutul acestei luni. Este vorba despre Elias Charalambous, un tehnician cipriot în vârstă de 42 de ani. Potrivit FCSB, Charalambous a participat deja la primul antrenament al echipei, după ce a intrat în contact cu juniorii și membrii staff-ului tehnic, medical și administrativ. Mai mult, noul antrenor principal al FCSB-ului  nu este străin de România, întrucât acesta a jucat în sezonul 2012-2013 la FC Vaslui, pentru care a evoluat în 18 meciuri și a înscris un gol.

Citește și: Cine este numărul 1, Dan Petrescu sau Gică Hagi? Gabi Tamaș a răspuns fără ezitare: „Îl iei și după ce realizări are”

„Elias Charalambous, noul antrenor al FCSB!

FCSB anunță că Elias Charalambous este, începând de astăzi, noul antrenor al echipei noastre.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cum se înțelege, de fapt, fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc: „Am fost supărată”- radioimpuls.ro

Tehnicianul cipriot în vârstă de 42 de ani a participat deja la primul antrenament al echipei, după ce a intrat în contact cu jucătorii și membrii staff-ului tehnic, medical și administrativ.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese!

Elias Charalambous s-a născut la 25 septembrie 1980, în Africa de Sud. A început fotbalul în Cipru, la Omonia Nicosia, pentru care a evoluat, la profesioniști, din 1999 până în 2005, când a semnat cu PAOK Salonic. După trei ani în Grecia, a revenit la Omonia, pentru care a jucat până în septembrie 2011, când a semnat cu Alki Larnaca. La începutul lui 2012 a plecat în Germania, la Karlsruher SC, iar în vara aceluiași an a semnat cu FC Vaslui, pentru care a evoluat în 18 meciuri și a înscris un gol, în sezonul 2012-2013.

Au urmat câte șase luni la Doxa Katokopias (Cipru) și APO Levadiakos (Grecia), iar în august 2014 a semnat cu AEK Larnaca (Cipru), club la care a evoluat până în mai 2017, când s-a retras din activitate.

A început activitatea de antrenor încă din momentul retragerii, devenind, pe rând, antrenor secund și antrenor principal la AEK Larnaca (iulie 2017- februarie 2020). Le-a mai pregătit, ca antrenor principal, pe Ethnikos Achnas și Doxa Katokopias, ambele din Cipru.” , se arată pe pagina de Facebook a clubului.

Surse: gsp.ro, facebook.com