Fosta ”ispită” George, fratele lui Alex Zănoagă, despre copilul Siminei de la Puterea Dragostei!

”Ispita” George, așa cum a devenit celebru fratele mai mare al lui Alex Zănoagă, este fericit că va avea un nepoțel.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Simina și Alex Zănoagă așteaptă un copil, un băiețel care se va naște undeva în aprilie anul viitor. Cei doi viitori părinți au declarat că au ales deja numele copilașului. Acesta se va numi George, la fel ca fratele lui Alex, și Dominic, numele preferat de sora Siminei.

fara descriere

”Ispita” George, cum este cunsocut fratele lui Alex Zănoagă, devenit celebru după participarea la un reality show de pe o insulă exotică, este extrem de mândru că nepoțelul său va purta numele lui. ”E mai mult decât o bucurie, e un sentiment aparte. Îl iubesc deja. Îmi doresc să fie sănătos, să se facă mare și să-l iubească toate fetițele”, a afirmat recent George Zănoagă despre nepoțelul său.

fara descriere

Citeste si: Ce mare s-a făcut burtica Siminei de la Puterea Dragostei! Imagini surprinse cu ea la o petrecere cu manele VIDEO

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei rupe tăcerea și spune adevărul! ”Jador mă punea să...” Dezvăluiri șocante ale iubitei lui Alex Zănoagă

Citeste si: Surpriză! Ce a spus Ella de la Puterea dragostei când a aflat că Simina este cu adevărat gravidă! ”Am un mesaj pentru ea”

Simina și Alex Zănoagă se căsătoresc în ianuarie! Au stabilit toate detaliile nunții

Înainte de a deveni părinți, Alex Zănoagă și Simina au decis să devină soț și soție. Cei doi vor face cununia la începutul anului viitor, iar nunta în vară, după nașterea copilului lor.

Simina a fost cea care a dezvăluit toate detaliile evenimentelor care vor avea loc la anul. ”În ianuarie vom avea cununia, iar nunta este planificată pe 21 august 2020”, a povestit Simina.

Au fost stabiliți și nașii, care sunt diferiți pentru băiețel și pentru nuntă. ”Raju și eventuala lui iubită vor fi nașii de botez pentru bebeluș, iar verișorii mei sunt nașii noștri de căsătorie”, a mai spus Simina.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate