Surpriză! Ce a spus Ella de la Puterea dragostei când a aflat că Simina este cu adevărat gravidă! ”Am un mesaj pentru ea”

Ella de la Puterea dragostei i-a transmis un mesaj rivalei, Simina, atunci când a aflat că aceasta este, cu adevărat, însărcinată

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

În ciuda faptului că Simina și Ella de la Puterea Dragostei nu s-au văzut niciodată față în față, în emisiune, s-a vorbit mult despre ele, motivul principal fiind Jador. Ambele fete au fost iubitele acestuia în show-ul moderat de Andreea Mantea, doar că totul s-a întâmplat în sezoane diferite.

fara descriere

Ella de la Puterea dragostei a tachinat-o, în primă fază, pe Simina, cu Jador

Este arhicunoscut faptul că atât Simina, cât și Ella sunt fetele care l-au făcut pe manelist să plângă în emisiune. Și totuși, așa cum spunea actuala concurentă din formatul amoros, între cele două brunete este o mare diferență.

”Eu am avut o relație cu Jador, am fost împreună. Cu Simina, Jador nu a avut o relație adevărată”, a mărturisit Ella, la un moment dat.

Simina nu a marșat însă pe un conflict, și a vorbit despre Ella de la Puterea Dragostei, după ce multă lume a spus că actuala iubită a lui Alex Zănoagă ar fi geloasă pe tânăra care se află acum în show, în termeni laudativi. ”Nu am vorbit cu Ella până acum, pentru că nu o cunosc. Nici nu știu ce aș putea vorbi cu ea. Nu sunt geloasă pe ea. Dimpotrivă, pot spune doar că este foarte frumoasă și nu merită să sufere, ci să fie fericită!”,  a spus Simina într-un live la WOWbiz.ro!

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei s-a întâlnit cu Jador în secret! „Ne-am pupat la mine în mașină. În timp ce ea avea burta mare, se vedea cu mine”

Citeste si: Gravida Simina, atac la Bianca de la Puterea dragostei! Ce a putut să spună despre ea după ce a văzut-o cu peruca blondă: "Mă mir că Livian o place, că..."

Citeste si: Câți bani ia Antonia la evenimente! Suma e MARE!

fara descriere

Ella de la Puterea dragostei i-a transmis un mesaj rivalei, Simina! ”Îi doresc tot binele din lume” 

Cuvintele fostei iubite a lui Jador aveau să o impresioneze pe ”adversara” ei, astfel că, recent, când Simina a declarat că este însărcinată cu Alex Zănoagă, a fost extrem de sinceră și drăguță.

Ella de la Puterea dragostei i-a transmis un mesaj rivalei, Simina, unul chiar emoționant.”Mă bucur că este gravidă, îi doresc tot binele din lume și să se bucure de tot ce-i mai bun pe lumea asta. Merită! Un copil este cel mai de preț dar de la Dumnezeu”, a spus bruneta într-un live pe WOWbiz.ro!

Citește totul despre sarcina Siminei de la Puterea dragostei pe kfetele.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate