Fosta iubită a lui Cristian Cioacă a fost executată silit pentru o datorie de 18.500 de euro! Mihaela Jugănaru este afaceristă în Piteşti

Amicii Mihaelei Jugănaru ştiu că fosta iubită a lui Cristian Cioacă a fost executată silit.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că fosta iubită a lui Cristian Cioacă a fost executată silit. Poliţistul Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul dispariţiei Elodiei Ghinescu, a fost condamnat în iunie 2014 la 15 ani de închisoare pentru uciderea soţiei sale. Acesta ar fi dus trupul femeii în cada băii principale, unde l-ar fi tranşat şi ar fi ascuns rămăşiţele într-un loc rămas încă necunoscut. Avocata Elodia Ghinescu a fost declarată moartă pe 7 februarie 2012, după ce dispăruse de acasă în august 2007.

Citeste si: Incredibil! Ce se află cu adevărat în mormântul Elodiei Ghinescu din satul Cândești! ”Nu s-a mai întâmplat în toată Biserica Ortodoxă Română!”FOTO

Citeste si: Ce lovitură! Ce a pățit Cristian Cioacă, după 5 ani de închisoare

Până să intre la închisoare, în perioada în care ere cercetat, Cioaca a avut o viaţă sentimentală bogată. Printre iubitele lui Cioacă s-a numărat şi Mihaela Jugănaru, "o prospera femeie de afaceri, pitesteanca Mihaela Juganaru, proprietara unei companii care inchiriaza autoturisme de lux", după cum relata ziarul Gardianul. Cei doi au fost împreună mai bine de un an. Jugănaru avea şi o spălătorie auto, unde îl cunsocuse pe Cioacă.

fara descriere

”Mi s-a creat o imagine urâtă, după care am avut mult de suferit, ca şi familia mea. S-a încercat să mi se creeze un profil asemănător cu cel al lui Cristian Cioacă. S-a încercat să se arate viaţa unei femei care trăieşte printre mafioţi şi face afaceri cu mafioţi. Nu aveam nevoie de o asemenea publicitate pentru că nu este adevărat. Sunt un om care a muncit pentru a avea ce şi-a dorit. S-au spus tot felul de lucruri. Că iubita lui Cioacă este spălătoreasă auto… Da, sunt şi nu îmi este ruşine. Nu îmi este ruşine să cobor dintr-un Porsche Cayenne şi să spăl o maşină, să-mi ajut angajaţii. E afacerea mea şi sunt mândră de asta”, a spus Jugănaru.

Citește CONTINUAREA materialului pe știrilekanald.ro!

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate