Fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, bruneta Renata, show total într-un club de striptease

Renata, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, pare să fie una dintre cele mai curtate brunete din showbiz-ul românesc și, mai mult decât atât, motivele pentru care este atât de dorită le-a expus, cu generozitate, de curând, într-un club de striptease.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Unul dintre cele mai cunoscute cluburi de striptease din Centrul vechi al Bucureștiului, a avut un invitat special pentru un show de excepție: Renata, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia.

Citeste si: Renata, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, și-a făcut un tatuaj sexy pe sâni! FOTO

Citeste si: Leo de la Strehaia e la un pas de moarte, iar Dana Criminala face show! La piscină! Imagini bombă

Citeste si: Renata, fosta iubită a lui leo de la Strehaia, show total, la piscină! Imagini fierbinți cu bruneta

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Mai exact, acum câteva zile, Renata a fost invitată și, evident, plătită pentru a presta într-un club de noapte al Bucureștiului. Iar acolo, Renata nu a fost nevoită să cânte, ci a fost chemată pentru a-și expune formele de invidiat pe care le are.

Așa că, purtând o lenjerie intimă care nu ascundea deloc formele perfecte pe care le are bruneta, dar purtând o pălărie cu voal în stilul ”Văduvei Negre”, Renata, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, i-a înnebunit pe clienții stabilimentului cu pricina, reușind să îi ațâțe suficient prin felul în care a defilat în fața lor încât să îi facă să fie dispuși să plătească oricât pentru a se alătura domnișoarelor care dansau, lasciv, la bară. 

Cu toate acestea, spun martori de la evenimentul cu pricina, Renata i-a refuzat cu demnitate, dar, pentru a-i face fericiți, s-a mai plimbat prin fața lor expunându-și bustul generos, picioarele lungi și tatuajele de pe coapse, zâmbindu-le totodată extrem de senzual.

Renata Gheorghe s-a iubit cu Leo de la Strehaia și a fost părăsită pentru mama ei

Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, brunetă fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună. “Nu vreau copii cu Dana, nu mai sunt la vârstă potrivită, dar în rest avem, împreună, tot ce trebuie pentru a fi o familie fericită”, ne-a explicat Leo de la Strehaia.

În altă ordine de idei, schimbările din viaţa Renatei sunt suficient de multe de când nu se mai iubeşte cu Leo de la Strehaia. Devenită ceva mai discretă decât înainte, bruneta Renata care a înnebunit bărbaţii cu formele ei, chiar dacă s-a afirmat în videoclipurile lui Adi Minune, Cristi Dules sau a altor manelişti celebri, a decis să facă un pas înainte şi a devenit vedeta unui clip al unui artist cunoscut în lumea hip-hop.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate