Fosta logodnică a lui Florin Pastramă, gest şocant împotriva maghiarilor extremişti! Raluca Podea s-a dus complet DEZBRĂCATĂ la Sfântu Gheorghe, doar cu steagul pictat pe bust! FOTO!

Raluca Podea, complet dezbrăcată la Sfântu Gheorghe! Uite de ce a făcut acest gest!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

WOWbiz.ro a prezentat, în urmă cu şapte ani, o şedinţă foto incendiară în care protagonistă a fost Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă. Roşcata este mândră ca e româncă şi a fost supărată rău pe Csibi Barna, care a spus, la vremea respectivă, despre Baba Novac, căpitanul lui Mihai Viteazul, că a fost un “tâlhar ordinar”, iar despre Avram Iancu - că a fost "un criminal".

fara descriere

Astfel, pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, dis de dimineaţă, Raluca Podea s-a echipat şi a plecat val-vârtej spre localitatea Sfantu Gheorghe unde a realizat o şedinţă foto incendiară pentru a le demonstra maghiarilor că şi acolo este România.

Citeste si: Raluca Podea, revoltată de comportamentul logodnicului ei, Florin Pastramă! A anunțat că s-au despărțit: ”E un nimeni pentru mine începând din acest moment” | EXCLUSIV

Raluca Podea, complet dezbrăcată la Sfântu Gheorghe!"Tricolorul mă face să mă simt cu adevărat româncă!"

Am pozat la Sfântu Gheorghe pentru că sunt naţionalistă. Am fost deranjată de atacurile extremiştilor maghiari, care vor mereu câte ceva de la noi, românii. A fost o idee genială. Sunt mândra că sunt româncă. Nu mi-a fost ruşine să fac acea şedinţa foto, aşa am simţit şi aşa am considerat eu că trebuie să-mi manifest patriotismul. Nu am nimic cu ungurii, vreau să specific clar acest lucru, însă tricolorul mă face să mă simt cu adevărat româncă. Sunt mândră de steagul meu, de imnul naţional şi de valorile noastre”, ne-a declarat Raluca Podea.

fara descriere

În ceea ce priveşte declaraţiile făcute de Csibi Barna la adresa lui Baba Novac şi a lui Avram Iancu, roşcata a fost mai vehementă şi chiar supărată.

Citeste si: Raluca Podea a luat o decizie incredibila! De ce vrea sa fie inseminata artificial

Spusele lui Csibi Barna m-au incitat şi deranjat în acelaşi timp. Nu cred că era cazul ca Baba Novac şi Avram Iancu, personaje importante în istoria românilor, să fie jigniţi, chiar dacă ai o opinie diferită”, ne-a mai spus roşcata care s-a despărţit în urmă cu câteva zile de Florin Pastramă, vărul soţiei lui Pepe.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate