Fosta soție a lui Cristian Daminuță a încercat să se sinucidă! Cum a fost descoperită

Fosta soție a lui Cristian Daminuță a încercat să se sinucidă. Ce s-a întâmplat cu Iasmina Halas.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Fosta soție a lui Cristian Daminuță a avut două tentative de suicid în mai puțin de o săptămână. Iasmina Halas a scăpat în ultimul moment, după ce a ingerat un cocktail de pastile.
In articol:

  Citeste si: Un copil a fost adus la viață, la 24 de ore după ce a murit! Mărturisirea cutremurătoare a unei măicuțe

  Citeste si: Atac șocant într-un mare oraș din România! O mamă cu 4 copii, înjunghiată mortal de fostul iubit în gară! Motivul e halucinant: femeia l-ar fi sunat pe atacator în timp ce făcea sex cu un alt bărbat!

  Citeste si: Ruby și Robert au pierdut finala „Asia”: „Eu plâng...”

  O amică a fost cea care a găsit-o pe fosta soție a lui Daminuță și tot ea a reușit să sune autoritățile, apoi pe părinții tinerei.

  fara descriere

  „La doar câteva zile distanță de la primul gest, Iasmina a repetat figura. De data asta a fost mult mai rău. A ajuns la urgențe, iar după ce și-a revenit a făcut scandal.

  Cu greu a fost calmată de un echipaj de poliție. Doctorii au suspectat-o de unele probleme și i-au recomandat să meargă la un spital de specialitate. A încercat să se sinucidă de două ori în mai puțin de o săptămână”, a dezvăluit o prietenă a tinerei pentru cancan.ro.

   

  Iasmina Halas a încercat să se sinucidă a doua oară într-o săptămână

  „Oricine trece printr-o perioadă mai grea în viaţă, şi eu am trecut prin aşa ceva. Am trecut printr-o depresie. Au fost mai multe evenimente care m-au dus la acest gest ruşinos, pot să spun! Acum două zile am fost plecată de la părinţii mei (…) Mă deranja orice, orice mi se spunea, mă supăram şi mă enervam pe toată lumea.

  Şi dacă eram întrebată dacă mănânc mă enervam (…) M-am certat şi cu părinţii mei şi eu am o relaţie bună cu ei şi am fost afectată. Pe drum de la Oraviţa am luat mai multe pastile cu gândul de a-mi încheia viaţa. M-am urcat în maşină cu gândul de a-mi lua viaţa, credeam că ajung în Timişoara că mă pun să dorm şi totul se va încheia (…)

  Fix când eram în faţa blocului, nu aşteptam să fiu salvată, m-am întâlnit cu prietena mea bună. S-a uitat la faţa mea, şi-a dat seama că parcă nu sunt eu şi m-a ajutat. Mi-a sunat părinţii care mă susţin necondiţionat. Am fost împreună la biserică şi cred că doar prin credinţă pot depăşi acest moment”, povestea Iasmina, imediat după prima tentativă de suicid.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate