Fostul iluzionist român, Alin Blaine, slujbă de evanghelizare în Florida! ”Oamenii coborau de pe vasele de croazieră” EXCLUSIV

Fostul iluzionist Alin Blaine a ajuns să ţină predici în aer liber tocmai în Statele Unite.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Alin Blaine, cunoscut în urmă cu câţiva ani ca iluzionist, s-a pocăit şi a început să ţină predici în diverse locaţii din lume. Obişnuit cu scena şi având un discurs foarte bun încă de pe vremea când era vedeta unor show-uri de magie, Alin Loloş (pe numele lui real) a devenit un fel de superstar al adunărilor religioase, acolo unde de cele mai multe ori se oferă pe el drept exemplu de om care a revenit din păcat.

Recent, Alin a susţinut o predică în aer liber tocmai în Florida, acolo unde a vorbit în engleză despre riscurile la care se supun cei care trăiesc fără să-l asculte pe Hristos. ”Predicare în Portul Tampa Bay Florida. Oamenii coborau din vasele de croazieră izbiţi de cuvântul care va da viaţă veşnică, Evanghelia”, a scris Alin Loloş pe contul lui de Facebook.

 

”După ce am fost mântuit, de atunci am înţeles de la Domnul bazat pe Scripturi că trebuie să predic Evanghelia şi aşa am şi căutat să fac. Pentru că Dumnezeu mi-a dat această mărturie şi pentru că mi-a deschis mintea ca să înţeleg Evanghelia, să ştiu versete şi să pot să-i învăţ şi pe alţii, am înţeles că sunt chemat să predic full-time oriunde, oricând, în orice loc şi la orice oră, ca oamenii să se pocăiască”, scrie Alin Loloş pe site-ul lui, faracompormis.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate