Fostul iubit al Oanei Zăvoranu a stabilit recordul mondial la datorii! Tudy s-a împrumutat cu peste 150.000 de euro de la 16 persoane diferite! Vezi ce venituri uriașe are!

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu s-a împrumutat cu o sumă uriașă, pe care a restituit-o rapid.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu s-a împrumutat de la amici, după cum reiese din declarația de avere completată recent de Tudor Ionescu, care este consilier general la Primăria București. Poreclit Tudy, acesta a devenit celebru acum cativa ani, cand in presa s-au publicat cateva poze in care a apărut dezbracat. (citește despre povestea de dragoste dintre Oana Zăvoranu și Mircea Badea)

Citeste si: Oana Zavoranu, mesaj taios despre intoarcerea ei in televiziune

Citeste si: Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Patriarhului Daniel: ”Ceauşescu a fost pistol cu apă...”

Citeste si: Pepe se află într-o situație critică din cauza COVID-19. Iată ce a pățit artistul: „Am pierdut tot”

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Tudor Ionescu s-a dedicat in ultima perioada politicii si luptei pentru drepturile animalelor, fiind, la un moment dat, viceprimar al Capitalei. În declarația de avere ce datează din 15 iunie 2020, există o rubrică ce atrage atenția. Este vorba despre cea a datoriilor. Curios, Tudy nu s-a împrumutat la bănci, ci la persoane fizice.

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu s-a împrumutat cu o sumă uriașă. A dat banii înapoi după patru luni

Incredibil, el a completat o listă cu 16 persoane, cu nume și prenume, în dreptul fiecăreia trecând suma datorată,între 5.000 de lei și 200.000 de lei. În total, Tudy a împrumutat 751.500 de lei de la amici (aproximativ 160.000 de euro). Toți banii au fost luați în mai 2019 și au fost returnați, conform declarației, în septembrie 2019.

Veniturile anuale ale lui Tudy sunt numeroase. El a încasat 19.877 de lei de la Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate, unde este responsabil de comunicare, 14.604 lei în calitate de consilier la Primărie, 73.008 lei ca membru al unei comisii de la Primăria Sectorului 3, 51.071 de lei de la Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare, 753 de lei ca manager proiect, 2.551 de lei venituri din activități independente.

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu s-a împrumutat cu o sumă uriașă. Câștigă peste 13.000 de lei pe lună

În total, el a încasat 161.864 de lei, ceea ce înseamnă un venit lunar mediu de 13.488 de lei. Tudy deține un apartament în centrul Bucureștiului, de 68 metri pătrați, pe care l-a moștenit. El mai are un Volkswagen și un motociclu.

WOWbiz.ro a relatat recent că Tudy a donat sange in cadrul unei campanii organizate de tineretul ALDE, organizatie in care este vicepresedinte. Mare iubitor de animale, Tudy a participat la aceasta campanie pentru ca banii rezultati de pe urma ei sa fie donati unor adaposturi pentru caini. Astfel, 2.000 de lei au fost redirectionati adaposturilor „Grivei” si „Animal Shield” din Oradea.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Lovitură dură pentru Oana Zăvoranu! Bunurile vedetei, executate silit

Pepe vorbește în premieră despre Oana Zăvoranu și împăcarea despre care scrie toată presa! ”Nu mă complic” AVEM DECLARAȚII EXCLUSIVE

Revoltător! Politicianul care a ieșit la pensie cu 3000 de euro după ce a lucrat doar un an în magistratură

Oana Zăvoranu i-a dat mesaj de Crăciun lui Pepe: "Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să știe că eu am închis ce aveam"

Ce s-a intâmplat cu Oana Zăvoranu și Adelina Pestritu? Seamănă ca două picături de apă! Și fanii le confundă!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies