Fostul iubit al Otiliei Billionera, extradat din Nicaragua! Motivul pentru care a fugit din țară

Franco Kalu a fost arestat în Nicaragua și va fi extrădat. Fostul iubit Otiliei Billionera este acuzat de tentativă de omor.

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Extrădarea fostului iubit al Otiliei Billionera


In articol:

Gabriel Francisco Pascu, cunoscut sub numele de Franco Kalu, l-a injunghiat în repetate rânduri pe Răzvan Lucan, zis Românu, în urmă cu doi ani, în fața ambasadei Chinei. Lumea interlopilor a fost zdruncinată, această ceartă plecând de la soția lui Lucan care a avut o altercație în trafic cu un membru al clanului Calu, cu câteva ore înainte.

După ce ”l-au aranjat” pe Lucan, Franco și complicele său, Giani Hingheru, au fost dați dispăruți fără urmă, chiar după ce fuseseră acuzați de tentativă de omor și de tuburarea ordinii și liniștii pubice.

Franco Kalu a fugit în Nicaragua.

S-a descoperit ulterior că destinația celor doi a fost Nicaragua, în încercarea de a scăpa de suportarea consecințelor legii, însă Franco a fost arestat și autoritățile din România au început demersurile pentru extrădare.

Într-o încercare disperată a clanului Calu de a-și cruța un membru de perioada de carceră, avocații lui Gabriel Francisco Pascu au cerut înlocuirea măsurii arestării preventive cu aceea a controlului judiciar pe cauțiune, însă cererea nu le-a fost aprobată.

Citeste si: Brigitte Pastramă, primele imagini după bătaie. Cum arată bruneta la câteva ore după scandal! FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Fiul Brigittei Sfăt, luat cu ambulanța înainte să fie acuzat că și-a agresat mama! Robert, în relații reci cu soția lui Florin Pastramă

Citeste si: ȘOCANT! Ce a spus fiul lui Brigitte la Poliție după ce a fost acuzat că și-a bătut mama și i-a furat mașina! ”Nu mă cheamă Pastramă, sunt un orfan exportat la București de la 14 ani”

Cererea avocaților clanului a fost respinsă de magistrați.

Magistrații au afirmat: ”În baza art. 242 alin. 2 Cod pr.pen. respinge ca nefondată cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauţiune formulată de inculpatul PASCU FRANCISCO GABRIEL, date, trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de «tentativă de omor», faptă prev. de art. 32 alin. 1 Cod penal rap. la art. 188 alin. 1 Cod penal şi «tulburarea ordinii şi liniştii publice», faptă prev. de art. 371 Cod penal, cu aplic. art. 38 alin. 2 Cod penal. În baza art. 275 alin. 2 Cod pr.pen., obligă inculpatul la plata sumei de 400 lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat”.

Însă problemele de natură penală nu se termină aici pentru Franco Kalu: acesta mai este judecat într-un caz pentru privare de libertate în dosarul lui Mario Iorgulescu. Un băiat pe nume Dragoș l-ar fi împrumutat pe fiul lui Gino cu suma de 3000 de euro, necesari pentru cumpărarea unui apartament, însă ulterior a refuzat să restituie suma.

Astfel, Dragoș a încasat o bătaie din partea unor membrii ai clanului Calu, declarând anchetatorilor că scandalul s-a bazat pe o sumă mprumutată ce n-a mai fost restituită. Se pare ca Dragos ar fi fost agresat și lovit cu diferite obiecte, printre care și un tocător de șnițele. 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate