Fostul logodnic al Ralucăi Podea, Florin Pastramă, trăgea de Brigitte Sfăt de acum o lună! Avem DOVADA VIDEO

După ce i-a dat papucii lui Florin Pastramă, prin intermediul WOWbiz.ro, Raluca Podea are, din nou, motive să fie șocată, fostul ei logodnic având un comportament de-a dreptul ciudat.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Mai exact, în timp ce concurenții de la ”Fermă” au decis să se cunoască, motiv pentru care au ieșit la un restaurant din București, înainte de începerea show-ului, Florin Pastramă se comporta, deja, de parcă nu ar fi fost logodit cu una dintre cele mai sexy românce, Raluca Podea.

Citeste si: Incredibil! Legătura neștiută dintre musculosul Florin Pastramă și Mihaela Borcea! Cei doi au fost văzuți dansând apropiați într-un club

Citeste si: Fosta logodnică a lui Florin Pastramă, gest şocant împotriva maghiarilor extremişti! Raluca Podea s-a dus complet DEZBRĂCATĂ la Sfântu Gheorghe, doar cu steagul pictat pe bust! FOTO!

Citeste si: ȘOCANT! Cum a fost înșelat Florin Pastramă de iubita însărcinată!!! Musculosul a aflat că femeia avea un copil cu altul! A făcut testul de paternitate

La un moment dat, a ajuns să stea, la masă, alături de Brigitte Sfăt. Iar atunci a început o adevărată nebunie, Florin Pastramă, pe atunci logodnicul Ralucăi Podea, agasând-o pe Brigitte Sfăt cu tot felul de afirmații, care mai de care mai directe. Astfel, Jorje, pe vlogul lui, a publicat imagini explicite cu felul în care Florin Pastramă încerca să o înghesuiască pe Brigitte Sfăt și cum o hărțuia cu întrebări cu privire la o posibilă relație între ei doi, fosta soție a lui Ilie Năstase încercând, prin diverse metode, să nu mai fie ținta avansurilor logodnicului Ralucăi Podea.

 

 

Evident, indiferent de cum aborda situație, fie în glumă, fie prin refuzuri directe, fie prin tot felul de eschive delicate, Brigitte Sfăt nu a reușit să îl liniștească pe Florin Pastramă, acesta începând să îi promită inele de logodnă de 50.000 de euro, ridicând, la un moment dat, ștacheta la 100.000 de euro.

Iar cum Brigitte tot încerca să se îndepărteze de Florin Pastramă, deși era încolțită, acesta a prins-o de braț pentru ca vedeta TV să nu poată să se miște de lângă el. ”Terminați, că va crede lumea”, spunea, la un moment dat, încercând să își păstreze zâmbetul pe buze, dar evident disperată, Brigitte Sfăt.

 

Raluca Podea şi Florin Pastramă, relaţie cu năbădăi

”La anul, mă mărit. E clar, e bătut în cuie. Ne iubim, nu are rost să mai aşteptăm”, ne-a spus, acum două luni, în exclusivitate, Raluca Podea. Mai mult decât atât, focoasa blondină a decis să devină şi mamă. ”Vrem să recurgem la inseminare artificială. Voiam să o facem anul acesta, dar planurile ne-au fost date peste cap de nişte lucruri şi am amânat-o. Dar vrem să rămân gravidă, şi fiind vorba de inseminare artificială chiar se poate, pe data de 13 martie. Adică fix de ziua lui. Şi vrem gemeni, că nu vreau să stau tot timpul gravidă”, ne-a spunea atunci Raluca Podea, fără să știe ce va urma.

”Nu pot să suport să văd ce a făcut el la tv. El s-a dus să muncească, nu să facă așa ceva. Adică, el s-a dus la ”Ferma” nu la ”Insula Iubirii”, totuși. Înțeleg că e show, dar e de neacceptat ce face el, să sară pe toate femeile din preajmă, să le pupe, să le pipăie. Nu ai cum, ca bărbat, să faci așa ceva. E un nimeni pentru mine începând din acest moment, nu mai există un asemenea personaj în viața mea. Aștept să se întoarcă de acolo, să clarificăm totul, să își ia niște lucruri de la mine și nu mai vreau să îl văd. M-a făcut de rușine, toată lumea știa că este logodnicul meu, iar eu nu pot să accept așa ceva. Nu pot să spun, pentru că nu vorbesc urât în public, cum îl văd acum. Dar mi-a dovedit că nu e bărbat, că nu e ce vreau eu de la un bărbat... să se spele pe cap cu el, să se ducă să  își vadă de viața lui, să tragă de alte femei, pentru mine nu mai e cale de întoarcere... Nu ai cum tu, un nimeni, să faci așa ceva, să te comporți așa la un show la care trebuie să muncești, nu să te prostituezi... Mi-era milă și de fetele alea care trebuie să îl suporte...”, ne-a spus în exclusivitate, plângând de rușine și de supărare, Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate