WOW

Fotografii indecente cu Bianca Drăguşanu în Dubai! Imaginile care au apărut pe net

Bianca Drăguşanu a plecat cu noul iubit, Alex Bodi, într-o scurtă escapadă în Dubai.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Fotografii indecente cu Bianca Drăguşanu în Dubai! Imaginile care au apărut pe neticon photo
 

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi şi-au făcut bagajele şi au plecat într-o destinaţie unde sunt peste 30 de grade Celsius. Blondina şi-a luat cu ea cele mai sexy costume de baie şi ţinute şi a plecat tocmai în Dubai, într-o vacanţă de vis împreună cu partenerul de viaţă.

Fotografii indecente cu Bianca Drăguşanu în Dubai! Imaginile care au apărut pe net

Pe conturile ei de socializare, Bianca Drăguşanu a postat poze din vacanţă. Fosta prezentatoare TV s-a pozat ba pe plajă, în poziţii incitante, ba în camera de hotel, ba când a ieşit la plimbare prin oraşul milionarilor.

Bianca Drăguşanu se întoarce din Dubai ca să participe la un târg pentru mirese.

”Îmi face plăcere să îmbrac rochii de mireasă. De fapt, o fac atât de des în atelierul propriu de creaţie, încât a devenit ceva natural să probez şi să fotografiez astfel de rochii. Dacă ar fi să ajung din nou în faţa altarului, aş îmbrăca două rochii de mireasă, ambele tip sirenă, dintre care una să fie creaţia mea. O combinaţie între stilul clasic şi nonconformist.  De exemplu, mie nu îmi place tradiţia cu furatul miresei şi nici nu aş opta pentru un meniu tradiţional. În schimb, dansul mirilor mi se pare frumos. Am deja experienţa asta”, a mărturisit Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăguşanu va participa la un târg dedicat mireselor, pentru care a pregătit 12 rochii de mireasă. De asemenea, blondina le-a pregătit şi pentru pictorialul revistei citate. 

 
Cum arată astăzi Cornel Constantiniu! Celebrul cântăreţ, grav bolnav, a fost acum câteva zile la aniversarea soţiei lui Petre Geambaşu FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune