Fratele lui Nelson Mondialu' a murit înecat! Dramele incredibile din viața celui care l-a crescut pe Livian de la Puterea Dragostei

Nelson Mondialu’ a fost mereu urmărit de ghinioane, în ciuda faptului că pe Youtube este mereu vesel și pus pe șotii.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Recenta dezvăluire a lui Nelson, că cei doi copii nu sunt în realitate ai lui, el neputând să aibă urmași din cauza unor probleme de sănătate, nu este singura dramă pe care cel care l-a crescut pe Livian a trăit-o. Din contră, viața a fost dură cu cel poreclit ”cel mai simpatic interlop din România”.

Nelson a povestit pentru WOWbiz.ro că pe vremea când era copil, fratele lui mai mare, Leon Jean, a murit înecat. „Tata era îmbrăcat în negru (în fotografia de mai sus, n.r.) pentru că ținea doliu. Noi am fost cinci frați, însă unul dintre noi a murit când eu aveam 6-7 ani. S-a înecat într-o apa, pe aici pe la Cluj. Îl chema Leone Jean”, a mărturisit Nelson Mondialu’, acum câțiva ani, pentru WOWbiz.ro. În imaginea despre care vorbeșt Nelson, apare el alături de un alt frate, Domenico.

Nelson a ajuns la orfelinat după divorțul părinților

O altă dramă care putea să-l marcheze pe viață a fost că tatăl lui a ajuns la închisoare iar mama lui a fost nevoită să-l lase la un orfelinat.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj despre cum îl afectează problemele din ultimele zile: "Se întâmplă foarte multe nebunii în casă, în mintea mea, în inima mea. Turbez"

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Livian și Bianca de la Puterea Dragostei, imagini filmate în culisele emisiunii, după despărțire: "O să îmi vină să te sărut tot timpul"

Citeste si: Nelson Mondialu a dansat de bucurie când a aflat că Livian s-a despărțit de Bianca: „I-am despărțit! Victorie!”

După 6 luni de când m-am născut, tata a fost arestat 8 luni pentru ultraj, eu am rămas singur cu mama. Dar ea avea 16 ani și, din anumite motive, când tata s-a întors din pușcărie, s-au despărțit, iar prin lege m-a luat ea. N-a putut însă să mă întrețină singură, așa că m-a băgat la casa de copii. Tata, auzind, a făcut totul să mă scoata și să mă creasca el”, a mai povestit Nelson.

Ce i-a spus tatăl lui înainte să moară

Tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei a rămas orfan de tată în 1989, iar Nelson își amintește cu inima sfâșiată de ultima discuție cu părintele lui.

„Prin '89, m-a luat cu el la restaurant și am băut împreună. Era bolnav rău, se aștepta să moară. Avea diabet și cangrena la picior. Mi-a zis: Simone, nu mai am mult de trăit: dacă ai băgat la cap tot ce ți-am spus eu, ești un om bogat”. El se purta mai rău cu mine, însă așa mă pregătea el pentru viață. Mare dreptate a avut”, a mai spus Mondialu'.

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Nelson Mondialu, declarații cutremurătoare! Livian nu este copilul său: "Liana a recunoscut că nu e al meu"

Prima reacție a lui Nelson Mondialu după ce Bianca și Livian s-au despărțit: „Eu nu mi-am trimis fiul acolo să se însoare”

Superalimentul care însănătoșește inima și vasele de sânge: Este un adevărat elixir

Puterea Dragostei: Bătaie cu scaunul și coșul de gunoi între Roxana și Turcu. A fost nevoie de intervenția staff-ului: „Să nu te mai văd în viața mea”

Livian, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Bianca ”Trezește în mine…” VIDEO EXCLUSIV din casa Puterea Dragostei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies