Fratele Madalinei Manole, interviu EXCLUSIV! Marian Manole: "In 8 ani, nu mi-am vazut niciodata nepotul. Petru Mircea nu ne permite"

La 8 ani de la moartea Madalinei Manole, ranile din familia regretatei artiste nu s-au inchis.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Marian, fratele Madalinei Manole, a stat de vorba cu reporterii WOWbiz.ro despre situatia actuala din familia artistei. La 8 ani de la moartea cantaretei, nici fratele si nici tatal Madalinei nu si-au vazut nici acum nepotul. De asemenea, Marian a dazvaluit ca tatal Madalinei se confrunta cu o situatie dificila din punct de vedere al sanatatii.

Reporter: Domnule Manole, au trecut 8 ani de la moartea surorii dvs, iar lucrurile in loc sa se limpezeasca par sa se fi tulburat din ce in ce mai mult! Cum va explicati ca romanii manifesta inca atata interes pentru moartea Madalinei Manole dupa atata timp?
Marian Manole: Cred ca la intrebarea aceasta exista un singur raspuns: Madalina a fost si este iubita de toata tara, ea avand si acum milioane de fani.

Reporter: In 8 ani, de cate ori v-ati vazut nepotul? Mai stiti ceva despre el?
Marian Manole: In 8 ani de zile nu l-am vazut niciodata deoarece Petru Mircea nu ne-a permis acest lucru desi noi avem o hotarare judecatoreasca prin care ne este permisa vizitarea acestuia!

Reporter: Aveti idee ce stie fiul Madalinei despre moartea mamei lui?
Marian Manole: Nu cred ca nepotul meu stie ce s-a intamplat cu mama lui. Inca este prea mic. Este doar o parere personala!

Reporter: Ati mai incercat sa vorbiti cu Petru Mircea sau cu cineva din familia lui? A facut cineva primul pas catre o posibila impacare?
Marian Manole: Da, incerc in mod repetat sa iau legatura cu acesta, dar ma izbesc mereu de refuzul lui!

Reporter: Cum se simte domnul Manole din punct de vedere medical? Am aflat ca este destul de bolnav. Cum se descurca din punct de vedere financiar, in conditiile in care probabil ca exista cheltuieli destul de mari cu medicamentele?
Marian Manole: Tatal meu este foarte bolnav, e adevarat. Isi duce traiul ca un pensionar de 75 de ani. Pot spune ca nu face fata cheltuielilor necesare pentru medicamentatie!
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: