Fratele Mădălinei Manole strânge bani pentru a redeschide cazul morții artistei! ”E ultimul tren! Ajutați dacă vreți adevărul”

Fratele Mădălinei Manole nu mai poate trăi dacă nu află adevărul despre moartea Mădălinei Manole.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Cazul morții artistei Mădălina Manole va fi în sfârșit redeschis, însă doar dacă familia artistei strânge suficienți bani pentru deschiderea unui proces. Anunțul a fost făcut de Marian Manole, fratele interpretei, care nu s-a împăcat nici după zece ani cu gândul că sora lui s-a sinucis.

Marian Manole este convins că soțul Mădălinei, Mircea Petru, are legătură cu moartea artistei și încearcă acum să demonstreze asta. El a postat un anunț pe contul lui de socializare prin care solicită ajutorul financiar al fanilor pentru a strânge bani pentru cheltuieli de judecată.

Marian Manole: ”Mergem și la tribunalul de la Bruxelles”

”Bună seara, fani ai Mădălinei de pretutindeni! Eu sunt Marian Manole, fratele artistei, pentru cine nu mă cunoaște! Au trecut anii și peste mine! Nu mai sunt tânărul care mergea cu ea prin turnee, mândru că sunt fratele ei! Sunt mândru în continuare și asta nu poate să mi-o ia nimeni!

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Îmi scrieți aici, din ce în ce mai des, să fac ceva pentru aflarea adevărului, să fac dreptate pentru Mădălina! Cu ajutorul unor oameni strânși în jurul acestui caz, profesioniști, asta încercăm să facem! Eu îl consider "ultimul tren"! Spuneți că vreți să ajutați! Astea sunt mesajele voastre! Vă rog să ajutați, dacă puteți! Sunteți sute, poate mii! Alături de voi puteți strânge alți fani! Donați un leu, un euro, pentru această cauză în contul IBAN pe care am să îl las aici! Banii se vor duce către cheltuielile de judecată! Și poate către tribunalul de la Bruxelles! Dacă se vor strânge! Dacă nu, rămânem prieteni în continuare aici! Ne dăm like-uri, ador, tristețe și vom asculta muzica ei în continuare!”, a scris fratele Mădălinei Manole pe contul lui de socializare.

Citeste si: Mădălina Manole avea un secret pe care l-a luat în mormânt! Fratele artistei, dezvăluiri în premieră: ”Trebuia să-mi spună ceva important. În noaptea aceea a murit”

Citeste si: Fratele Mădălinei Manole, declarație șocantă ”Ar fi fost în viața amândoi”

Citeste si: Iulia Albu vine cu replică pentru Andreea Bănică. ”Eu am primit un mesaj foarte urât de la ea, în care m-a amenințat”

Moartea Mădălinei Manole, o sinucidere suspectă

Mădălina Manole s-a stins din viață pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei. Trupul ei neînsufleit a fost găsit de Petru Mircea în vila în care cei doi locuiau, în Otopeni. Varianta oficială a fost că Mădălina Manole s-a otrăvit cu Furadan, însă familia artistei nu a crezut niciodată că aceasta s-a sinucis. Între timp, au apărut o serie de specialiști care au găsit multe nereguli în dosarul morții Mădălinei și au explicat că există suficiente probe pentru redeschiderea dosarului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mădălina Manole nu are liniște nici după moarte. Scandal uriaș la cimitir. Ce a făcut Petru Mircea

A murit Andrei Ivan, băiatul de 14 ani bătut până la comă

Ștefan Farrell, întrebat câte operații estetice are iubita lui, Bianca Rus: „Mie mi-a spus că...”

Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat! S-a întâmplat înainte de votul din Parlament

Noii detalii despre Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România! Dezvăluiri făcute de medicul femeii: „Trebuie să se protejeze de Covid-19”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies