Fuego, mesaj trist în memoria lui Benone Sinulescu! Cum i-a schimbat regretatul artist viața: „Nea Beni a clădit la drumul meu”

Fuego este devastat după anunțul că Benone Sinulescu s-a stins din viață.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani din cauza unor complicații în ceea ce privește problemele sale de sănătate. Artistul a fost găsit de soția lui în propria lor locuință. Familia cântărețului, colegii de breaslă și amdiratorii interpretului sunt în continuare în stare de șoc. Paul Surugiu-Fuego a transmis un mesaj emoționant în memoria artistului.

El a povestit cum Benone Sinulescu l-a ajutat să se lanseze în muzică și a lansat primul său album.

„E trist! A plecat și maestrul Benone Sinulescu! E trist cum se stinge, rând pe rând, o generație care a definit Romania și i-a dat valoare! O să-mi fie tare dor de nea Beny! Lăsând la o parte conduita și cariera, a știut să-și păstreze optimismul și demn, decent, a făcut ca anii să treacă în favoarea lui. Mă leagă de el începuturile mele, pentru care i-am mulțumit mereu.

Eram un puști, timid, prin anii ‘97-’98, eram deja lansat, dar fără mare succes la publicul larg. Cântam în diverse spectacole, în deschiderea marilor artiști și-mi doream să ajung ca ei. L-am întâlnit pe nea Beni, așa cum îi spun eu, la un spectacol, iar acestuia i-a plăcut de ceea ce făceam pe scenă și mi-a oferit ajutorul său, încurajându-mă să scot primul album.

Ce să zic? Nu am rămas impresionat pe moment pentru că erau mai mulți care îmi spuneau asta. Dar nu! El a sunat direct la prima casă de discuri, a girat pentru mine și astfel, în câteva luni, albumul „TOATĂ LUMEA DANSEAZĂ” era deja pe piață și începea să intre în topuri și în preferințe.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Nea Beny a fost o forță artistică puternică, cu un repertoriu de invidiat, plin de șlagăre, de melodii de joc, de doine și balade dintre cele mai emoționante. Mi-a fost tare drag pentru omenia sa și pentru spiritualitatea pe care nu s-a eschivat să o arate”, povestește Fuego pe pagina sa de Facebook.

benone sinulescu

Fuego și Benone Sinulescu 

Mesajul emoționant transmis de Fuego

Fuego  l-a admirat toată viața pe Benone Sinulescu pentru prezența scenică pe care a avut-o. El a povestit că artistul se bucura precum un copil atunci când urma pe scenă și va rămâne întotdeauna în amintirea românilor.

Citeste si: Mesajul emoționant al Irinei Loghin, după moartea lui Benone Sinulescu. ,,Plânge Siriul și țara întreagă!"

„Era ca un copil pe scenă, care se bucura de fiecare partitură, reușind să electrizeze publicul, cel care l-a transformat într-o adevărată legendă a folclorului nostru, pentru autenticitatea simțămintelor din cântecele sale și pentru istoria de neclintit, de mai bine de 60 de ani.
Nea Beni a fost un superstar. Așa-l văd eu, iubit de mai multe generații la un loc, cu melodii pe care le știe toată lumea, de la mic la mare, în toate mediile, zonele și vârstele. Iar asta pentru că a cântat cu sufletul zona din care provenea- Siriu. Era un vulcan de energie, ritm de folclor românesc, abil mânuitor al emoției! Va rămâne o legendă și-s tare bucuros să știu că pe undeva, la un moment dat, nea Beni a clădit la drumul meu. Era mare la sfat, de ispravă și spiritual din cale-afară! Cred că tributul României pentru eternitate îl are și pe marele Benone Sinulescu în vizor! Muzica sa e nemuritoare! Rămas bun, maestre!”, a încheiat artistul mesajul.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Declarația cutremurătoare a lui Benone Sinulescu, în urmă cu un de zile: „Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău”

Beatrice Mahler a explicat cum a murit, de fapt, Benone Sinulescu. Artistul ar mai fi putut avea o șansă, dacă accepta să meargă la spital: "Este foarte important ca...

Benone Sinulescu se pregătea să filmeze pentru ediția de Revelion. Dan Negru: "M-a trădat pentru prima oară"

Declarații tulburătoare, după decesul lui Benone Sinulescu. Artistul a primit cadou un loc de veci, cu puțin timp înainte să moară: "Să știi că nu m-am dus, pentru că îmi...

Bomba momentului pe SCENA POLITICĂ! Marcel Ciolacu a făcut anunțul în direct: E momentul să…

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Viața actorului Constantin Codrescu depășește orice scenariu de film. Otrăvirea soției de propria mamă, dezvăluită într-un vis ciudat

Benone Sinulescu se pregătea să filmeze pentru ediția de Revelion. Dan Negru: "M-a trădat pentru prima oară"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies